comparemela.com

Latest Breaking News On - Mayor bocek - Page 1 : comparemela.com

Peklo v Turecku: Neďaleko známeho letoviska vypukli požiare, hospitalizovali desiatky ľudí

Zdroj: TASR/AP Desiatky ľudí na juhu Turecku v stredu hospitalizovali, pretože sa nadýchali dymu alebo utrpeli popáleniny v dôsledku požiarov, ktoré vyčíňajú v okolí prímorského mesta Manavgat v provincii Antalya. Informovala o tom agentúra AFP. Na sociálnych sieťach a v tureckých televíziách boli zverejnené zábery, na ktorých vidno, ako vrtuľníky hasia horiace budovy a polia v Manavgate a jeho okolí. Podľa miestnych predstaviteľov boli evakuované štyri štvrte mesta, ale plamene sa už čiastočne podarilo dostať pod kontrolu. Podľa tureckých médii hospitalizovali 62 ľudí, ktorí sa nadýchali dymu, zatiaľ čo s popáleninami boli hospitalizovaní traja ľudia.

Požari v turški Antalyi zahtevali več žrtev

Požari v turški Antalyi zahtevali več žrtev
dnevnik.si - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from dnevnik.si Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Neďaleko známeho turistického letoviska vypukol lesný požiar: Evakuovali stovky ľudí

Neďaleko známeho turistického letoviska vypukol lesný požiar: Evakuovali stovky ľudí
cas.sk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from cas.sk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.