comparemela.com

Latest Breaking News On - Literature publications - Page 1 : comparemela.com

Mine Kırıkkanat kimdir? Mine Kırıkkanat nereli, mesleği ne?

Mine Kırıkkanat kimdir? Mine Kırıkkanat nereli, mesleği ne?
timeturk.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from timeturk.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Mine Kırıkkanat kimdir? Elimde Kılıçdaroğlu nun dosyası var diyen Mine Kırıkkanat ne iş yapıyor?

Mine Kırıkkanat kimdir? Elimde Kılıçdaroğlu nun dosyası var diyen Mine Kırıkkanat ne iş yapıyor?
medyatava.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from medyatava.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Öner Yağcı : Doğa, tarih, yine haziran

Ne emek bayrak olmuş ne barış. Özgürlük doğanın değil doların yeşiline bırakılmış. Bu gidiş nereye ey insan? Doğa uyarıyor   “Bilinmelidir ki doğal varlıklar üzerinde kazandığımızı sandığımız her zafer için doğa bizden öcünü alır. İşlenecek toprak elde etmek için ormanları yok eden insanlar, çölleşmeye zemin hazırladıklarını, dağlardaki kaynakların sularını kuruttuklarını, azgın sel yığınlarının ovaları basmasına neden olduklarını akıllarına bile getirmemişlerdir. Artık anlamalıyız ki bizler hiçbir zaman doğaya egemen olmak gibi bir çaba içinde olmamalıyız; tersine etimiz, kanımız ve beynimizle ondan bir parça ve onun tam ortasında olduğumuzun bilinciyle davranmalıyız. Ä°nsan olarak doğa üzerinde kurduğumuz egemenlik, on

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.