comparemela.com

Latest Breaking News On - Let us implore - Page 1 : comparemela.com

Ahmet Tan : Hüzzam Kaside

“At izi, it izine karıştı!” diye bir tweet atıp kayboldu. Kol kırıldı yen içinde kaldı. Bu kez bendeniz nedense havaya girdim: “Atın önüne et, itin önüne ot konulmaz!” diye bir tweet atacak ve ortaya çıkacak diye bekleyip durdum. Kayınpederi sel felaketine uğrayan Rizelilere çay dağıttı.  “Kayınpeder” ve “fırlattı” diyelim.  Cumhurbaşkanlığı makam otobüsünü de rampa olarak kullandı.  Belli ki “antrenman olsun” diye yaptı bu meşakkatli işi! 15-20 aya kadar da uzaya uydu, Ay’a da insanlı füze fırlatacak, Allah’ın ve seçmenin izniyle inşallah.

Black-sea
Oceans-general
Oceans
Shiraz
Fars
Iran
Greece
Yalinkilic
Mardin
Turkey
Hagia-sophia
Youtube

Hesap mahşere mi kaldı? - YENİ ASYA

Hesap mahşere mi kaldı? 16 Temmuz 2021, Cuma Bolu’dan Ufuk rumuzlu okuyucumuz: “Babam miras dağılımında adalet etmedi. Benim diğer iki kardeşim benden fazla aldılar. Ben ise bu nedenle kardeşlerimle adavet içine girmedim. Ama onlar benim hakkımı bile bile vermediler. Babam da göz yumdu. Şimdi babam da dâhil, üçü de öldüler. Benim de bu mala ihtiyacım yok. Ama ben onlara hakkımı helâl edemiyorum. Bu durum ne olacak?” İş Mahşere Kalır Oysa efdal olan dünyada bitmesi idi. Ama siz dünyada bitirmeye niyetli değilsiniz.  Babanızın göz yumduğunu, kardeşlerinizin de hakkınızı yediğini söylüyorsunuz. Pekâlâ! Bu durumda kimse size hakkınızı zorla helâl etmenizi istemez. Hak ve hukuk sizindir. Hiçbir baskı olmadan helâl edecek veya yarın mahşerde hak dâvâ edecek olan da sizsiniz. 

Accounts-armageddon
Jobs-armageddon
Remains-understood
The-world
Which-optional-to-you
Let-us-implore
Prophet-our-master
Armageddon-almighty
Istrum-lord
தி-உலகம்

Fethullahçı alışkanlıklar hortluyor mu?

Fethullahçı alışkanlıklar hortluyor mu?
t24.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from t24.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

A-internal-affairs
Ministers-office
Lotus
Safety-organization
Affairs-ministries
Sedate-peker
Helmet-sarda-june
Meantime-internal-affairs-minister-noble
Internal-affairs-minister
Solomon-noble
Internal-affairs-ministries

10 Haziran Güneş tutulması / Astroloji / Milliyet Blog

10 Haziran Güneş tutulması / Astroloji / Milliyet Blog
milliyet.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from milliyet.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Beirut
Beyrouth
Lebanon
Istanbul
Turkey
United-states
Argentina
Madrid
Spain
Russia
Erzurum
France

Ahmet Tan : Reis'de beis var!

Ahmet Tan : Reis'de beis var!
cumhuriyet.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from cumhuriyet.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

China
Japan
Turkey
Japanese
Chinese
Tayyip-bey
Internal-affairs-minister
Youtube-channel
The-internet
Noble-dec
Let-us-implore

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.