comparemela.com

Latest Breaking News On - Kotekler - Page 1 : comparemela.com

Mersin Anamur'da arıcı, kovanlarını kontrole gittiği yerde öldü

Mersin Anamur'da arıcı, kovanlarını kontrole gittiği yerde öldü
bursadabugun.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from bursadabugun.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Kotekler

Turkey
Kotekler-in-the-neighborhood

Mersin'de orman yangınları

Mersin de orman yangınları DHA Antalya dan sonra Mersin de de orman yangınları patlak verdi. Aydıncık ilçesine bağlı Pembecik ve Bozyazı ilçesinin Kötekler mahallelerindeki ormanlık alanlarda, öğle saatlerinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. İhbar üzerine söndürme helikopteri, arazöz ve iş makineleri ile bölgeye yönlendirilen orman işçileri, yangına müdahale etmeye başladı. Yangını kontrol altına alma çalışmaları, havadan ve karadan sürüyor. HAVADAN MÜDAHALEYE ARA VERİLDİ Mersin in Aydıncık ve Bozyazı ilçelerindeki ormanlık alanlarda çıkan yangın devam ediyor. Havanın kararmasıyla yangına havadan yapılan müdahaleye ara verildi. Ekiplerin alevlere karadan müdahalesi devam ediyor.

Yenikas

Turkey
Antalya
Kotekler
Sturgeon-forest
From-antalya
From-the-air-to-intervene-intermediate
House-evacuated-myrtle-the-governor
Ihsan-water
வான்கோழி

Türkiye'nin ormanları yanıyor

Türkiye nin ormanları yanıyor Türkiye nin ormanları yanıyor Mersin, Adana, Antalya ve Osmaniye de çıkan orman yangınlarına müdahaleler devam ediyor. Büyük hasarların oluştuğu yerlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, her türlü desteğin sağlanacağını söyledi. AA & Ensonhaber ANTALYA Akseki ilçesi Kepezbeleni Mahallesi nde orman yangını çıktı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın Manavgat ilçesi Oymapınar Barajı çevresine kadar geldi. Yangın nedeniyle Akseki nin Kepezbeleni Mahallesi ile Manavgat ilçesine bağlı Karavca, Güzelyalı, Saraçlı, Çeltikçi ve Ulukapı Mahalleri ndeki bazı evler boşaltıldı. Ekipler, yangını kontrol altına almak için müdahalesini sürdürüyor.

Yenikas

Turkey
Mersin
Yavrudogan
Antalya
Kotekler
Kizlarsekisi
Adana
Antalya-manavgat
Our-team
Forest-minister-beaker

Mersin'de bazı evler tedbiren boşaltıldı

Mersin de bazı evler tedbiren boşaltıldı Mersin in Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde çıkan orman yangınlarını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Alınan bilgiye göre, Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi ndeki kızılçam ormanında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.   İhbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteri ve uçağıyla havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale edildi. Yangın nedeniyle, çevre mahallelerdeki bazı evler jandarma ekiplerinin koordinasyonunda tedbiren boşaltıldı.

Kotekler

Turkey
The-neighborhood
Ihsan-water
Forest-region-manager-side
The-region
Coal-the-neighborhood
Kotekler-in-the-neighborhood
Fire-land
வான்கோழி

Mersin'deki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı

Mersin'deki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı
ogunhaber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from ogunhaber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Kotekler

Turkey
Sturgeon-forest
Kotekler-in-the-neighborhood
வான்கோழி
© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.