comparemela.com

Latest Breaking News On - Know in parliament - Page 1 : comparemela.com

Seçer: "Önümüzdeki Meclis'e 2022 Yılının Bütçesini Getireceğiz"

Seçer: "Önümüzdeki Meclis'e 2022 Yılının Bütçesini Getireceğiz"
tarsushaber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from tarsushaber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

AK Parti yereldeki muhalefeti yükseltmeli

AK Parti yereldeki muhalefeti yükseltmeli  30 Temmuz 2021 AK Parti yerel seçimler sonrasında yenilmişlik psikolojisi içinde yerelde, özellikle büyük şehirlerde, özellikle de Ankara’da vites küçültmüş gibi davranıyor. Büyük şehirlerde yerel meclis çoğunluğuna ve merkezi iktidara sahip bir partinin göstermesi gereken mücadele ritmini görüyor musunuz?  Türkiye’nin büyük şehir belediye yönetimlerine yalan, dolan, partizanlık, algı operasyonları hakim olmuş durumda. Bunların onda birini bir AK Partili belediye yapsaydı tabiri caizse sokağa çıkacak hal bırakırlar mıydı? Adamlar ellerini kollarını sallayarak hiçbir şey olmamış gibi geziyorlar, her istediklerini de yapıyorlar.

İnandırıcı bulunmadı - YENİ ASYA

İnandırıcı bulunmadı - YENİ ASYA
yeniasya.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from yeniasya.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

"Karadayı benim gözüme bakamıyordu"

"Karadayı benim gözüme bakamıyordu"
trthaber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from trthaber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.