comparemela.com

Latest Breaking News On - Jan kudrna - Page 1 : comparemela.com

MPSV vyplatilo poradcům přes 4 miliony, Stropnický mezi nimi není

MPSV vyplatilo poradcům přes 4 miliony, Stropnický mezi nimi není
eurozpravy.cz - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from eurozpravy.cz Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Epidemie politické zvůle: Reflex odhalil, kdo může za nezákonná covidová opatření ministerstva zdravotnictví

Časopis Reflex získal exkluzivně neveřejnou nahrávku z červnového jednání Legislativní rady vlády. Té předložil vedoucí legislativního oddělení na ministerstvu zdravotnictví Jan Knytl návrh nového mimořádného opatření, které chce jeho šéf, ministr Adam Vojtěch, projednat o tři hodiny později na vládě. Z důvodu časové tísně se jedná online. Elitní čeští právníci, kteří jsou členy legislativní rady, návrh cupují na kousky a přesvědčují Knytla, že tohle Nejvyšší správní soud smete. Ten ale nemůže couvnout. Ministr si objednal návrh opatření a to také musí dostat. Poslechněte si nahrávku, ze které je jasně slyšet, jak se na ministerstvu šijí nezákonná vládní nařízení horkou jehlou na pokyn nejvyššího vedení.

Olomoucká galerie vystavuje současné umění, diváky provází Kinterova mluvící socha

Olomoucká galerie vystavuje současné umění, diváky provází Kinterova mluvící socha
magazin.aktualne.cz - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from magazin.aktualne.cz Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Drama kolem BIS Kromě pokračování Koudelky se hraje i o dohled nad tajnými službami

před 15 hodinami Měsíc před koncem funkčního období šéfa BIS není jasné, zda kontrarozvědku dál povede Michal Koudelka. ANO, KSČM, SPD a ČSSD zablokovali svolání bezpečnostního výboru, který by po Andreji Babišovi požadoval řešení. Vláda se zároveň pokouší dosadit do orgánu s přístupem do živých operací také šéfúředníka prezidenta Zemana. To zatím zablokovala opozice. Dle expertů situace oslabuje bezpečnost Česka. Čtvrt roku před sněmovními volbami vrcholí zápolení o to, jak bude vypadat budoucnost Bezpečnostní informační služby. Kontrarozvědka hrála důležitou roli při rozkrytí útoku ruských agentů na muniční sklady ve Vrběticích a dlouhodobě také varuje před přizváním Ruska a Číny do připravovaného stamiliardového tendru na dostavbu Dukovan.

Právo bránit sebe i jiné se zbraní bude ústavně zakotveno Češi se ale mohli bránit už předtím | Zprávy

Právo bránit sebe i jiné se zbraní bude ústavně zakotveno Češi se ale mohli bránit už předtím | Zprávy
zpravy.tiscali.cz - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from zpravy.tiscali.cz Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.