comparemela.com

Latest Breaking News On - James fabrega - Page 1 : comparemela.com

Preus especials de Fira de Girona per incentivar l activitat

Preus especials de Fira de Girona per incentivar l activitat
elpuntavui.cat - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from elpuntavui.cat Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

L economia, en espera de canvis

L estació del TAV a l aeroport de Girona ha d estar abans del 2026

Imma Bosch - GIRONa L’estació del TAV a l’aeroport de Girona, la redacció del projecte de la qual ja està adjudicada des del 30 de juny passat, ha d’estar construïda abans de cinc anys. L’adjudicació s’ha fet a l’empresa Saitec SA i el govern espanyol hi destina 284.592 euros. En l’acord per a l’ampliació de l’aeroport del Prat s’esmenta la construcció de l’estació en alta velocitat als aeroports de Girona i Reus, i diu que “permetrà apostar per la intermodalitat i millorar el funcionament de l’aeroport de Barcelona, ja que situa les instal·lacions de Girona i Reus a 30 minuts de les de Barcelona”. Aquestes dues instal·lacions podran combinar, segons s’afirma en l’acord, el seu rol actual d’aeroport de proximitat amb el de complementari per descongestionar el de Barcelona, que es convertirà en un

Rebuig dels ecologistes a l ampliació del Prat: és una gravíssima irresponsabilitat

Rebuig dels ecologistes a l ampliació del Prat: és una gravíssima irresponsabilitat
ccma.cat - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from ccma.cat Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.