comparemela.com

Latest Breaking News On - Itàlia - Page 1 : comparemela.com

Junts anomena «putiferi» Espanya i «cortina de fum» la taula de diàleg

No hi ha dubte que Junts per Catalunya no vol la taula de diàleg. No hi creu. La menysprea profundament, davant la defensa que en fa el seu soci al Govern, encapçalat pel president, Pere Aragonès. Aquest dimecres la formació independentista ho ha solemnitzat al ple del Congrés –és una «cortina de fum»–, dues.

Aragonès expressa la més enèrgica condemna per la detenció de Puigdemont a Itàlia

Pere Aragonès ha expressat "la més enèrgica condemna" davant la "persecució i repressió judicial" minuts despré

Què pot passar ara judicialment amb Puigdemont

La detenció de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a l’illa italiana de Sardenya obre un nou procediment similar al que es va produir a Bèlgica, després del seu arrest a Alemanya per forçar la seva entrega a Espanya. De moment aquest divendres, Pablo Llarena, instructor de la causa que segueix en.

Els italians davant l obligatori passi Covid per treballar: «Sense salut no hi ha feina»

A poc a poc, el Govern italià ha passat de la persuasió a la mà dura per convèncer els seus ciutadans més reticents de vacunar-se contra la Covid-19. A l’abril, va decidir obligar el personal sanitari a aplicar-se la injecció. A l’agost, va introduir l’exigència del passaport Covid per a l’oci. I ara, amb la.

Troben 4 immigrants en la càrrega d un camió a Garrigàs

Quatre immigrants de Bangladesh van viatjar fins a Garrigàs dins de la càrrega d un camió procedent d Itàlia. Ho va alertar el conductor de camió que va aturar-se en sentir cops a la caixa de.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.