comparemela.com

Latest Breaking News On - Islamikou - Page 1 : comparemela.com

ΗΠΑ- Ντόβερ: Τις σορούς Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στην Καμπούλ θα υποδεχτεί ο Μπάιντεν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατευθύνεται αυτή την ώρα προς την Αεροπορική Βάση Ντόβερ για να αποτίσει φόρο τιμής προς τους αμερικανούς στρατιώτες, οι οποίοι σκοτώθηκαν στην επίθεση αυτοκτονίας, η οποία σημειώθηκε στη διάρκεια της επιχείρησης απομάκρυνσης πολιτών από το αεροδόμιο της Καμπούλ την περασμένη εβδομάδα.

Αφγανιστάν: Αμερικανικό χτύπημα κατά στόχου του ISIS

Αεροπορική επιδρομή με drone εναντίον ενός σχεδιαστή επιθέσεων του Ισλαμικού Κράτους στο ανατολικό Αφγανιστάν εξαπέλυσε ο αμερικανικός στρατόςμία ημέρα μετά την επίθεση αυτοκτονίας έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, όπου σκοτώθηκαν 13 Αμερικανοί στρατιώτες και δεκάδες Αφγανοί άμαχοι.

Οι Ταλιμπάν καταδικάζουν την επίθεση των ΗΠΑ και ετοιμάζουν κυβέρνηση

Οι Ταλιμπάν καταδίκασαν σήμερα την επιχείρηση των αμερικανικών δυνάμεων με μη επανδρωμένο αεροσκάφος εναντίον μελών του Ισλαμικού Κράτους στο Αφγανιστάν, με έναν εκπρόσωπό τους να δηλώνει ότι επρόκειτο για «σαφή επίθεση στο αφγανικό έδαφος».

Μπάιντεν: Πιθανή νέα επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ τις επόμενες ώρες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε απόψε ότι μια νέα επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ είναι «πολύ πιθανόν» να συμβεί «εντός των επόμενων 24-36 ωρών», ενώ διαβεβαίωσε ότι το πλήγμα στο ISIS-K «δεν ήταν το τελευταίο».

ΗΠΑ: Δύο μέλη του ΙΚ σκοτώθηκαν στην αμερικανική επιχείρηση στο ανατολικό Αφγανιστάν

Οι Αμερικανοί στρατιώτες ξεκίνησαν τη διαδικασία αποχώρησής τους από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.