comparemela.com

Latest Breaking News On - Ida elina - Page 1 : comparemela.com

Beijing Overseas Cultural Exchange Center participated in the live broadcast of 2022 online "Happy Spring Festival" cultural festival

Beijing Overseas Cultural Exchange Center participated in the live broadcast of 2022 online "Happy Spring Festival" cultural festival
dailyherald.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from dailyherald.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Guanchang
Fujian
China
United-states
Beijing
Houhai
Hainan
Canada
Longyun
Sichuan
Pingju
Guangdong

Järgmise põlvkonna Hiiu Folk « Hiiu Leht

Aivar Viidik Tiina KoitViljandi Folgi noorem õde Hiiu Folk toimus sel suvel juba 16. korda. Küllap tundsid pärast erakordset vahepausi möödunud suvel nii korraldajad kui ka esinejad tänulikkust ja rõõmu, et taas on võimalik kokku tulla ja head muusikat nautida, just nii nagu Hiiu Folgil tavaks. Programm on aastatega tihenenud ja kõike ei jõua keegi – ehkki hea tahtmise korral oli festivali viimasel päeval, pühapäeval võimalik ka ühest Hiiumaa servast teise kihutades kõigile kirikukontsertidele jõuda. Aga alustada tuleks ikkagi algusest. Kogu saar mängus  Folk algas Sõrul, kus lisaks tuntud esinejatele nagu Riffarrica ja Puuluup, kes olid õhtu naelteks, esinesid festivali avamisel ka Kärdla põhikooli mudilaskoor ja Kärdla kammerkoor. Neljapäeval oli ilm veel haruldaselt palav ja tähelepanelikumad pealtvaatajad võisid näha, kuidas esinejad higistades päris mitu kilo kaotasid.

Kassari
Hiiumaa
Estonia
Soonlepa
Viljandi
Viljandimaa
Estonian
Ida-elina
Aivar-viidik-tiina
Krista-citra-joonas
Jaak-johanson
Svjata-vatra

Glamuurne kandletüdruk Ida Elina: «Ma tahan laulda lootusest!»

Glamuurne kandletüdruk Ida Elina: «Ma tahan laulda lootusest!»
kultuur.postimees.ee - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from kultuur.postimees.ee Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Finland
Ida-elina
Glamorous-ida-elina
East-of-elina
Timo-pyykonen-this
Attraction-for
பின்லாந்து

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.