comparemela.com

Latest Breaking News On - Hizirsah - Page 1 : comparemela.com

Muğla'da vahşet... Üniversite öğrencisi, annesini önce boğdu, ardından 15 kez bıçakladı

Muğla'nın Datça ilçesinde, çıkan tartışmanın ardından annesini önce boğan daha sonra 15 yerinden bıçaklayarak öldüren gençle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Annesinin cesedinin başında bekleyen genç, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

Annesini 15 yerinden bıçaklayıp öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Annesini 15 yerinden bıçaklayıp öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı
sozcu.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from sozcu.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Annesini boğup, 15 yerinden bıçaklayarak öldüren gencin ilk sözleri ''Hatırlamıyorum'' oldu

Muğla da 29 yaşındaki H.P. tartıştığı annesini önce boğup daha sonra 15 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Cinayet sonrası annesinin cansız bedeninin başında bir süre bekleyen genç, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınmıştı. H.P. nin ilk ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli H.P. nin ifadesinde, Hiçbir şey hatırlamıyorum, neden yaptım bilmiyorum dediği öğrenildi.

Muğla'da annesini öldüren katil zanlısı: Hatırlamıyorum

Tartıştığı annesini defalarca bıçaklayarak öldüren katil zanlısı, emniyetteki ilk ifadesinde, Hiçbir şey hatırlamıyorum dedi. Zanlı, tutuklanması talebiyle adliyeye sevk edildi.

ANNESİNİ 'SİGARA İÇMEMESİ' İÇİN UYARDIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Muğla da annesi Atiye Pullu yu önce elleriyle boğan ardından da 15 yerinden bıçaklayarak öldüren Hasan Oben Pullu sevk edildiği adliyede tutuklandı. Pullu, ifadesinde annesiyle kendisini sigara içmemesi için uyardığı için tartıştıklarını belirtip, Sinirlerime hakim olamayıp boğazını sıktım. Annem kendinden geçti. Sonrasında hırıltılı bir ses çıkardı. Acı çektiğini düşünüp mutfaktan bıçak alıp, gelişi güzel sapladım dedi.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.