comparemela.com

Latest Breaking News On - Highest prague - Page 1 : comparemela.com

Covid-19 v Česku drží sestupný trend, v pátek přibylo 170 nových případů

Testy v Česku v pátek potvrdily 170 případů koronaviru, o pětinu méně než před týdnem. Méně se ale i testovalo. Reprodukční číslo udávající počet nakažených od jednoho pozitivně testovaného mírně kleslo na hodnotu jedna, což je hranice mezi zpomalováním a zrychlováním šíření nákazy. Nad touto úrovní bylo v předchozích dvou týdnech. Vyplývá to z informací na webu ministerstva zdravotnictví.

Prague
Praha
Hlavníesto
Czech-republic
Company-for
For-the
Highest-prague
Least-affected
Method-pcr
Tests-pcr
Covid-19

Moravskoslezské novinky - Domácí - Pro koho Joe Biden opravdu pracuje?

FBI najde jen málo důkazů o koordinovaném útoku na Kapitol. Večer 6. ledna 2021 bylo celosvětové veřejnosti jasné: Útok na Kapitol byl plánovanou akcí příznivců Trumpa a různých amerických skupin z „pravice“. FBI od té doby připustila, že obvinění bylo neopodstatněné.

Washington
District-of-columbia
United-states
Prague
Praha
Hlavníesto
Czech-republic
Germany
Georgia
Afghanistan
Texas
White-house

V pátek bylo nových nákaz o pětinu méně než před týdnem

Testy v Česku v pátek potvrdily 170 případů koronaviru, o pětinu méně než před týdnem. Méně se ale i testovalo. Reprodukční číslo udávající počet nakažených od jednoho pozitivně testovaného mírně kleslo na hodnotu jedna, což je hranice mezi zpomalováním a zrychlováním šíření nákazy. Nad touto úrovní bylo v předchozích dvou týdnech.

Prague
Praha
Hlavníesto
Czech-republic
For-the
Highest-prague
Least-affected
Friday-hospital
Tests-pcr
From-the
Goes-into

Pátečních 170 případů covidu v ČR je o pětinu méně než před týdnem

Praha - Testy v Česku v pátek potvrdily 170 případů koronaviru, o pětinu méně než před týdnem. Méně se ale i testovalo. Reprodukční číslo udávající počet nakažených od jednoho pozitivně testovaného mírně kleslo na hodnotu jedna, což je hranice mezi zpomalováním a zrychlováním šíření nákazy. Nad touto úrovní bylo v předchozích dvou týdnech. S nemocí covid-19 je hospitalizováno 63 lidí. Zdravotníci v pátek podali víc než 47.000 dávek očkování proti covidu-19. Vyplývá to z informací na

Czech-republic
Prague
Praha
Hlavníesto
Afghanistan
Prague-tests
Highest-prague
Least-affected
Friday-hospital
Tests-pcr
Tatistika

Nových případů covidu ve čtvrtek ubylo, číslo R je nejníž za skoro dva týdny

Praha - Testy ve čtvrtek potvrdily 167 případů covidu-19, o 22 méně než před týdnem. Reprodukční číslo je nejnižší za posledních 13 dní, stále ale zůstává nad zlomovou hodnotou jedna. V nemocnicích bylo ve čtvrtek 56 lidí s prokázanou nákazou novým koronavirem. Vyplývá to ze statistik na

Prague
Praha
Hlavníesto
Czech-republic
Highest-prague
Followed-by-region
Tatistika
Coronavirus
ப்ராக்
பிரதா
செக்-குடியரசு

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.