comparemela.com

Latest Breaking News On - High school technology economically - Page 1 : comparemela.com

Liceul Tehnologic Economic de Turism a găzduit întâlnirea transnațională de management a proiectului Erasmus+

Liceul Tehnologic Economic de Turism a găzduit întâlnirea transnațională de management a proiectului Erasmus+
bzi.ro - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from bzi.ro Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Două firme se bat pentru trei milioane de euro

Două firme se bat pentru trei milioane de euro
ziarulevenimentul.ro - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from ziarulevenimentul.ro Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Selgros contribuie la formarea viitorilor profesioniști în retail prin programul de învățământ dual Școala de Carte și Meserii

Selgros contribuie la formarea viitorilor profesioniști în retail prin programul de învățământ dual Școala de Carte și Meserii Ești aici:Acasă»CSR»Selgros contribuie la formarea viitorilor profesioniști în retail prin programul de învățământ dual Școala de Carte și Meserii Selgros contribuie la formarea viitorilor profesioniști în retail prin programul de învățământ dual Școala de Carte și Meserii Selgros Cash & Carry România susține, pentru al patrulea an consecutiv, programul de învățământ dual Școala de Carte și Meserii pentru formarea viitorilor profesioniști în retail. Acesta se adresează absolvenților de gimnaziu care își doresc o carieră în acest domeniu și o certificare internaţională în meseria de comerciant – vânzător.

La Iași au apărut două noi colegii în învățământul preuniversitar! Anunțul a fost făcut de Inspectoratul Școlar Județean!

Breaking NEWS Eveniment-Social La Iași au apărut două noi colegii în învățământul preuniversitar! Anunțul a fost făcut de Inspectoratul Școlar Județean! Valentin Hutanu Ministerul Educației și Cercetării, în urma evaluării dosarelor de candidatură, a emis ordinele privind acordarea titlului de Colegiu Liceului Tehnologic Economic Virgil Madgearu Iași, respectiv de Colegiu Național Liceului Teoretic Vasile Alecsandri din Iași. Conform legislației în vigoare, se poate acorda titlul de Colegiu Național pentru filierele teoretică și vocațională, profilurile pedagogic și artistic sau Colegiu Național pentru filierele tehnologică și vocațională, cu excepția profilurilor pedagogic și artistic, dacă sunt îndeplinite cumulativ mai multe criterii

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.