comparemela.com

Latest Breaking News On - Happiness museum - Page 1 : comparemela.com

Hygge Is How to Make Your Workplace Happier and Healthier

Channel the Danish comfort culture of hygge to take your business to the next level. Opinions expressed by Entrepreneur contributors are their own. In the…

Denmark
Copenhagen
Køavn
Danish
Happiness-research-institute
Happiness-museum
Old-town
News
Ggregator
Reaking-news
Uration

How to Plan the Perfect Trip to Copenhagen

Planning a trip to Copenhagen? Our guide has the best places to eat, things to do, top Copenhagen hotels, and insider tips.

Christianshavn
Hovedstaden
Denmark
Nyhavn
Frederiksberg
Nordjylland
Paris
France-general
France
London
City-of
United-kingdom

Latgales Laiks

Latgales Laiks
latgaleslaiks.lv - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from latgaleslaiks.lv Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Liepaja
Latvia
Germany
Krustpils
Jekabpils-novads
Ghana
Latgale
Daugavpils-novads
Daugavpils
Riga
Russia
Latvian

Lauku tūrismā cer uz lielāku vietējo tūristu aktivitāti

(Latvijas Radio studija Latgalē), Eiro fokusā Aizvadītajā gadā tūrismā nozarē situācija bija krasi atšķirīga – vieniem tūrismā strādājošajiem sezona bija veiksmīga, otriem bija vērojams kritums vai pat nācās savu darbību pārtraukt, vai slēgt. Lielākoties pērn tūristu un atpūtnieku plūsmu veidoja vietējie iedzīvotāji, daudz bija atpūtnieku no kaimiņvalstīm: Lietuvas un Igaunijas. Šogad tūrisma nozare Latgalē sākusies mierīgi, cerot, ka atpūtnieku aktivitāte pieaugs jūlijā un augustā. Krāslavas novada Indrā, Baltkrievijas pierobežā 2018. gadā savu darbību uzsāka Laimes muzejs. Tā ir vieta, kas sniedz pozitīvas emocijas, iedvesmo un parāda laimes sajūtas dažādību. Dzīvojot un strādājot līdzās pandēmijai, šī tūrisma sezona pagaidām sākusies ar nelielām ģimeņu ekskursijām, stāstīja Laimes muzeja vadītāja Ilona Kangizere.

Latvia
Belarus
Latgale
Daugavpils-novads
Latvian
Happiness-museum
Slava-county
Start-july
Principle-july
Slava-region-beautiful-parish
Disappear-latgale

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.