comparemela.com

Latest Breaking News On - Gelecek - Page 1 : comparemela.com

30 Eylül Perşembe Ankara'da su kesintisi yaşanacak ilçeler! Ankara'da sular ne zaman gelecek? Ankara su kesintisi listesi!

30 Eylül Perşembe günü Ankara’nın çeşitli ilçelerinde farklı sürelerde su kesintisi yaşanacak. Peki, Ankara’da sular ne zaman gelecek İşte Ankara’da su kesintisi yaşanacak ilçeler 30 Eylül Perşembe 2021 ASKİ su kesintileri

Ankara
Turkey
Ottoman-mah
Erturul-gazi-mah
September-thursday-in-ankara
September-thursday
Very-well
September-thursday-suspension
Thursday-in-ankara
Ankara-water-continuous-to-live
Fault-date

30 Eylül Perşembe İzmir'de su kesintisi yaşanacak ilçeler! İzmir'de sular ne zaman gelecek? İzmir'de su kesintisi listesi!

30 Eylül Perşembe günü İzmir’in çeşitli ilçelerinde farklı sürelerde su kesintisi yaşanacak. Peki, İzmir’de sular ne zaman gelecek İşte İzmir’de su kesintisi yaşanacak ilçeler 30 Eylül Perşembe 2021 İZSU su kesintileri

Izmir
Turkey
Bergama
Center-interrupted-time
September-thursday-izmir
Very-well
September-thursday
Zmir-water-continuous-to-live
Flag-neighborhood
Interrupted-time
Fault-type

22 Eylül Çarşamba İstanbul elektrik kesintisi! İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler İstanbul'da elektrik ne zaman gelecek?

22 Eylül Çarşamba günü İstanbul’un çeşitli ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak ve kesinti gün boyu sürecek. Peki, 22 Eylül’de İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak İstanbul elektrik kesintisi kaç saat sürecek İstanbul’a elektrik ne zaman gelecek İstanbul elektrik kesintisi ve detayları haberimizde.

Bedas
Samsun
Turkey
Istanbul
Bosphorus
Branch-link-reason
Jobs-health
September-wednesday-istanbul
September-wednesday
Very-well
September-istanbul

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.