comparemela.com

Latest Breaking News On - Flowers happy - Page 1 : comparemela.com

România la Jocurile Olimpice - Prima medalia a fost obținută cu aproape 100 de ani în urmă

România a obţinut 308 medalii la ediţiile de până acum ale Jocurilor Olimpice de vară, cele mai multe la gimnastică, disciplină în care.

Moscow
Moskva
Russia
Tokyo
Japan
Munich
Bayern
Germany
Roma
Lazio
Italy
Paris

JO 2020: România la Jocurile Olimpice de vară din 1980

România a avut rezultate foarte bune la Olimpiada de vară de la Moscova, din 1980, cucerind 25 de medalii, dintre care 6 de aur şi 6 de argint, şi realizând 203 puncte. Sportivii noştri s-au clasat pe locul al şaselea în clasamentul pe puncte şi în cel pe medalii, precum şi pe locul al şaptelea în clasamentul pe medalii de aur. La startul acestei competiţii, delegaţia României a aliniat 239 de sportivi, dintre care 76 de femei. S-a participat la 18 sporturi, dintre cele 21 incluse în programul olimpic şi la 134 din cele 203 probe. Ca şi la ediţia precedentă a Jocurilor Olimpice, desfăşurată la Montreal, gimnastica a fost sportul care ne-a adus cele mai mari satisfacţii, prin cele 7 medalii, dintre care 2 de aur şi 3 de argint, precum şi 44,5 puncte.

Moscow
Moskva
Russia
Greece
Romania
Dumitrita
Romania-general
Soviet
Romanian
Greek
Stefan-birtalan
Gunther-enescu

Paraliza la nieve a 36 municipios de Chihuahua

Paraliza la nieve a 36 municipios de Chihuahua
cronicadechihuahua.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from cronicadechihuahua.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Namiquipa
Chihuahua
Mexico
Praxedis
Oaxaca
Camargo
Guanajuato
Riva-palacio-madera
Bocoyna-antorchista
John-escutia
Ildefonso-murcia
© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.