comparemela.com

Latest Breaking News On - External the work of minister - Page 1 : comparemela.com

Ha Tatar, Ha Saner, Ha Bulutoğluları, Ha Harmancı…

Ha Tatar, Ha Saner, Ha Bulutoğluları, Ha Harmancı…
yeniduzen.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from yeniduzen.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Yaşanan afetlerden siyasiler oy çıkarma peşine düşüyor - Genel - Diyarbakır ve Bölgeden son dakika haberler

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, partisince düzenlenen çeşitli ziyaretlere katılmak üzere Bitlis’e geldi.

Yeniden Refah Partisi nden siyasilere afet tepkisi

Yeniden Refah Partisi nden siyasilere afet tepkisi
dogruhaber.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from dogruhaber.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

İran ın İslami uyanışı ve ABD nin tarafsızlığı

İran’ın İslami uyanışı ve ABD’nin tarafsızlığı 24 Temmuz 2021 İran’ın “Dünya İslami Uyanış Kurultayı” adında, kendince İslami uyanışa destek veren (!) bir teşkilatı var. Bu kurultay 2011 yılında oluşturuldu ve genel sekreterliğine de İran’ın eski Dış İşleri Bakanı, aynı zamanda şu anki dini lider Ali Hamaney’in de has adamlarından olan Ali Ekber Velayeti getirildi. Halen de bu görevi aynı kişi sürdürüyor. Kurultay ilk uluslararası sempozyumunu da, Arap Baharı olarak isimlendirilen sürecin başlamasından yaklaşık on ay sonra 17 Eylül 2011 tarihinde gerçekleştirmişti. O zaman Suriye’de de Baas diktasına karşı halk ayaklanması başladığı, İran da olayların başlamasıyla birlikte Esed zulmünü açıktan desteklediği için eleştirilere maruz kalmıştı. Ama yine de söz konusu sempozyuma, 56 farklı ülkeden 700 civarında davetli katılmıştı ve bunların arasında İran’ın Suriye’deki tutumuna el

İran ın İslami uyanışı(!) ve ABD nin tarafsızlığı

İran ın İslami uyanışı(!) ve ABD nin tarafsızlığı
haksozhaber.net - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haksozhaber.net Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.