comparemela.com

Latest Breaking News On - European champion weaver - Page 1 : comparemela.com

Kozák és Csipes futamgyõztesként jutott tovább, Csizmadia Kolos olimpiai csúcsot döntött

Kozák és Csipes futamgyőztesként jutott tovább, Csizmadia Kolos olimpiai csúcsot döntött Göbölyös András2021.08.04. 05:01 Szerdán délelőtt előfutamokkal folytatódott a kajak-kenu program a tokiói olimpián. A férfi K-1 200 méteres sprintszámban Csizmadia Kolos olimpia rekorddal jutott tovább a középfutamba, míg a kétszeres világ- és négyszeres Európa-bajnok Tótka Sándor több mint egy hajóhossznyi előnnyel nyerte a futamát ugyanebben a számban. A női C-1 200 méteres távon Takács Kincső második hellyel jutott tovább, Balla Virág azonban a reményfutamra kényszerült, onnan azonban futamgyőzelemmel kvalifikálta magát a középdöntőbe. A női K-1 500 méteres távon a kétszeres címvédő Kozák Danuta és Csipes Tamara is megnyerte az előfutamát. A férfi K-2 1000 méteren a friss olimpiai bajnok Kopasz Bálint Nádas Bencével jutott tovább futamgyőztesként, míg a kedden ezüstérmet nyerő Varga Ádám, Béke Kornéllal indul

Tokió 2020 - Nyolcból nyolc a szerdai magyar mérleg a kajak-kenu pályán

Tokió 2020 - Nyolcból nyolc a szerdai magyar mérleg a kajak-kenu pályán A szerdán vízre szállt mind a nyolc magyar egység bejutott a középfutamba a tokiói olimpia kajak-kenu versenyén. 2021.08.04 07:15 A már-már megszokott hőségben és erős oldalszélben lebonyolított futamok sorát a férfi K-1 200 méteres versenyek nyitották a Sea Forest pályán. Az ötkarikás rendszer szerint az első pályáról nem lehet egyből a fináléba kvalifikálni, az első, illetve második hellyel azonban a középfutam előtt megspórolható az úgynevezett reményfutam.

Kuruc info - Kajak-kenu: az összes magyar egység továbbjutott

Kajak-kenu: az összes magyar egység továbbjutott Reklám Tótka Sándor és Csizmadia Kolos is megnyerte szerdai előfutamát kajak egyes 200 méteren, így készülhet a csütörtöki folytatásra a tokiói olimpián. Csizmadia, az Angyalföldi VSE 25 éves kajakosa az olimpiai és világbajnoki címvédő Liam Heath-szel került egy futamba, s vele, valamint a spanyol Carlos Arevalóval vívott nagy csatát a továbbjutásért érő első két helyért, s végül meglepetésre a brit kényszerült reményfutamra. Csizmadia egy századmásodperccel ugyan, de megnyerte a futamot.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.