comparemela.com

Latest Breaking News On - Euroopa liit - Page 1 : comparemela.com

Laura Uibopuu: kelle rikkus on elurikkus?

ÜRO valitsustevahelise kliimamuutuste paneeli rahvusvaheline teadlastekogu on soovitanud võtta kaitse alla pool kogu planeedi maismaast, sest vähemast ei pruugi ökosüsteemide taastamiseks piisata, kirjutab Laura Uibopuu.

Harry Liiv: koostöö on päästnud Peipsi järve fosfori- ja lämmastikusurmast

On päevselge, et teise riigiga veekogu jagades ei piisa ainult ühe poole pingutustest. 1997. aastaks oli nii siin- kui ka sealpool piiri klaar, et Peipsi kui ühe maailma parima kalajärve ning Narva jõe majandamine nõuab sihipärast tegutsemist mõlemal pool kallast, kirjutab Harry Liiv.

Soome ja Läti seisavad koos kuue riigiga Euroopa rahandusdistsipliini eest

Soome, Läti ja veel kuus riiki tegid ühise pöördumise, milles nõuavad koroonakriisis lõdvendatud Euroopa Liidu eelarvereeglite juurde tagasipöördumist ja võlakoormuse vähendamist.

Kaljulaidi sõnul võiks Eesti keskmaa-õhutõrje loomist rahastada EL

President Kersti Kaljulaidi sõnul võiks Balti riikide keskmaa-õhutõrje loomist rahastada Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondist.

President Kaljulaid pahandas oma intervjuuga nii Kiievit kui ka Tbilisit

Ukraina Euroopa ja euroatlandi integratsiooni küsimustega tegelev asepeaminister Olga Stefanišõna nägi president Kersti Kaljulaidi sõnades, et Ukrainal kulub Euroopa Liiduga liitumiseks valmisoleku saavutamiseks vähemalt 20 aastat ja signaali Euroopa Liidu soovimatuse kohta laieneda. Tbilisi linnapea Kahha Kaladze käskis Kaljulaidi avalduse peale igaühel oma maa eest hoolitseda.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.