comparemela.com

Latest Breaking News On - Emur alımı - Page 1 : comparemela.com

KPSS 75 puan ile Zabıta Memur alımı ilanı! Başvuru için yarın son gün

KPSS 70 puan ile Zabıta, Memur, Tahsildar, Mimar, Sosyal Hizmetler Uzmanı, Mühendis alımı yapılacak!

Bafra Belediyesi KPSS 70 puan ile Zabıta Memuru, Tahsildar, Düz Memur, Sosyal Hizmetler Uzmanı, Mimar, Şehir ve Bölge Plancısı, Mühendis alım ilanı yayınladı. Başvuru şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, resmi ilan metni adaylar ile paylaştı. İşte 2021 memur alımı şartları.

AFAD en az lise mezunu 1749 personel alımı yapacak! Maaşlar ve alım yapılacak kadrolar açıklandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD ) en az lise mezunu personel alımı yapacağını ilan etti. 10 Eylül 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı onayı ile ihdas edilen ve onaylanan 1749 sözleşmeli personele ilişkin kadrolar ve maaş çizelgesi duyuruldu. İşte 2021 AFAD personel alımına ilişkin merak edilen detaylar.

Kızılay KPSS şartsız personel alım yapmaya başladı! Başvuru şartları neler?

Kızılay, KPSS şartı olmaksızın Kurumsal Risk Müdürü alım ilanı yayınladı. İlan ile başvuru şartlarını ve tarihini açıklayan kurum, tüm başvurularını online olarak toplamaya devam ediyor. İşte 2021 Türk Kızılay ı personel alım ilanı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden personel alımı yapıyor! Başvurular bitiyor

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Trafik Operatörü alım ilanı yayınladı. Aday için merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, başvuruları bugün itibari ile almaya başladı. İşte KEGM personel alımı detayları

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.