comparemela.com

Latest Breaking News On - Dunaferr ltd - Page 1 : comparemela.com

Gazdaság: Kiszállt az állam a Dunaferrből

Gazdaság: Kiszállt az állam a Dunaferrből
hvg.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from hvg.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Az orosz Metalloinvest vinné a Dunaferrt

Az orosz Metalloinvest vinné a Dunaferrt
24.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from 24.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Gigavesztesége keletkezett a Dunaferrnek

Gigavesztesége keletkezett a Dunaferrnek
vg.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from vg.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Még nem döntöttek a Dunaferr felszámolásáról

Megtörte a csendet az ISD Dunaferr ügyében az eddig állami felszámolóként ismert cég, a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit (NRN) Kft. Kérdéseinkre Dr. Pallós Zoltán ügyvezető közölte: ideiglenes vagyonfelügyelőnek jelölte ki a céget a Fővárosi Törvényszék a dunai vasműhöz. Mindez, még június 22.-én történt, a csődeljárásról és felszámolási eljárásról szóló törvény rendelkezései alapján járt el a bíróság. Kedden írtuk meg, hogy kontroll alá helyezték a Dunaferrt, s miután a nyilvános adatbázisokban nem leltük csőd vagy felszámolás nyomát, valószínűsítettük, hogy az NRN azért jelent meg a vasműben, hogy reorganizálja a dunaújvárosi társaságot. Az állami cég korábban jellemzően a kormány által stratégiailag kiemelt jelentőségűvé nyilvánított gazdálkodó szervezetek felszámolását menedzselte, a pandémia alatt azonban bővült a hatásköre reorganizációs eljárások levezénylésével. Vagyis

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.