comparemela.com

Latest Breaking News On - Dumnezeu - Page 1 : comparemela.com

Rugăciune de străpungere a inimii către Iisus Hristos

Această rugăciune de cerere către Iisus Hristos și de străpungere a inimii ar trebui rostită ori de câte ori simți nevoia. 

United-states
Jesus-christ
Which-cherubim
Most-what
One-which-you
Ladies-god
That-you
Only-which
Not-you
Shown-light-your
Spirit-holy

Religie: Iubirea este tare greu de dus atunci cand e purtata in afara lui Dumnezeu » Monitorul de Suceava

Joi, 30 Septembrie 2021 - Apostolii se aflau pe mare si, dupa ce toata noaptea nu au prins niciun peste in mreje, vine Iisus si le spune sa arunce mrejele din nou. Apostolii fac intocmai si prind peste mult, iar Petru, vazand una ca asta, merge la Iisus si-I spune: Doamne, eu sunt om pacatos, pleaca de la mine!. M-am gandit tot timpul: Cat de zapacit sa fii sa intre Bogatia si Bunatatea in casa ta si tu sa-i spui sa plece?.

Suceava
Romania
Jesus-and-them
Never-god
Source-life
Challenge-supreme
May-free
Loves-god
Religie
Dumnezeu
M

Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu demis de Florin Cîțu, amenințat la telefon chiar în timpul unui interviu la Press One: „Există Dumnezeu. Răul ți se întoarce împotrivă" - Mediu

Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu demis luni de către premierul Cîțu din funcție, a pornit în scurtul său mandat o adevărată cruciadă împotriva arderilor ilegale de

Bucharest
Bucuresti
Romania
There-god
புக்கரெஸ்ட்
ரோமானியா
அங்கே-இறைவன்
Roctavian
Berceanu
Fostul
Ref

Religie: Vederea propriilor pacate cale catre Dumnezeu » Monitorul de Suceava

Miercuri, 22 Septembrie 2021 - Intre mijloacele de tamaduire sufleteasca, recunoasterea propriilor pacate ocupa un loc de frunte. Fara dezvaluirea acestei realitati interioare in fata ochilor nostri sufletesti putem ajunge foarte usor la inselare, crezand ca suntem daca nu de-a dreptul sfinti, macar oameni bineplacuti lui Dumnezeu. Iar in locul aducerii rodului frumos al smereniei, devenim purtatorii uscaciunii sufletesti a mandriei.

Suceava
Romania
Bucharest
Bucuresti
Holy-church
Saint-ignatius
Parents-the-church
Saints-peter
John-or-string
Divine-grace
Then-start

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.