comparemela.com

Latest Breaking News On - Doctor sinan - Page 1 : comparemela.com

FETÖ'de kopmalar devam ediyor! Herkes onun ölümünü bekliyor...

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) nün hain 15 Temmuz darbe girişimden sonra yaşadığı dağılma ve kopma devam ediyor. Örgüt lideri Fetullah Gülen in sağlık durumunun kötüleşmesi liderlik savaşını doğurdu., Fetullah Gülen, Adil Öksüz

Hepsi Gülen'in ölümünü bekliyor | İnternet Medya

1966 da İzmir Kestanepazarı nda kurulan FETÖ de, 17/25 Aralık ve 15 Temmuz daki darbe girişimlerinden sonra büyük bir çöküş yaşandı.

FETÖ'de taht mücadelesi! Hepsi Gülen'in ölümünü bekliyor

1966’da İzmir'de kurulan FETÖ’de, 17/25 Aralık ve 15 Temmuz’daki darbe girişimlerinden sonra büyük bir çöküş yaşandı. Elebaşı Fetullah Gülen’in sağlık durumunun bozulduğu son dönemde ise artık gizlenemeyen, hatta açık oynanan bir liderlik, güç ve para savaşı var. Yeni Şafak, Gülen sonrası için hazırlanan 5 kliği ve karşılıklı hamleleri araştırdı.

Hepsi Gülen'in ölümünü bekliyor! FETÖ'de taht savaşları! Yerine kim geçecek?

Hepsi Gülen'in ölümünü bekliyor! FETÖ'de taht savaşları! Yerine kim geçecek?
pusulahaber.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from pusulahaber.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

FETÖ'nün 'mahrem imam'ından çarpıcı itiraflar!

FETÖ'nün 'mahrem imam'ından çarpıcı itiraflar!
superhaber.tv - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from superhaber.tv Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.