comparemela.com

Latest Breaking News On - Digiuudised - Page 1 : comparemela.com

Läti kaitsevägi sõlmib hiigeltehingu soomukite hankimiseks, Eesti astus kõrvale ja passib

Läti kaitseministeerium sõlmib homme hommikul Ādaži kaitseväebaasis ülisuure lepingu 6x6 soomukite ostmiseks Soome-Norra kaitsetööstusettevõttelt Patria, varasemalt läbirääkimistesse kaasatud Eesti kaitseministeerium on oma hanked aga otsustanud edasi lükata.

„Teadustöö mõttes on ta pensionär ehk kui „kõva teadlane on Alar Karis?

Forte heitis pilgu Alar Karise teadlase CV-le. Selgus, et Karise teadlaskarjääri parimad ajad jäävad 1990ndate lõppu ja nullindate algusesse, kui tegemist oli oma valdkonna tipptegijaga.

„Varsti on meil Pärnu jagu uusmigrante! - ekspertide hinnang kasvavale sisserändele

Kas eestlastel on veel elujõudu? Forte küsis seda rahvastikuteadlaselt Luule Sakkeuselt, kulturoloogilt Egge Kulbok-Lattikult ning ajaloolaselt ja poliitikult Jaak Valgelt.

Krjutškov ja kompanii: mis sai vandenõulastest peale putši?

1991. aasta augustis üritati NSV Liitu säilitada väga radikaalsete meetoditega. See katse ebaõnnestus ja täna peetakse seda Nõukogude Liidu kokkuvarisemise katalüsaatoriks. Milliseks aga kujunes putšistide edasine saatus, kes püüdsid NSV Liitu säilitada?

Psühholoogid: Eesti vanglad inimeste ümberkasvamist ei soodusta - mehed istuvad lihtsalt jõude

Forte uuris endiste vanglapsühholoogide käest, millised on need mehed, kes elavad Eestis vanglamüüride vahel ja mille poolest nad keskmisest kodanikust erinevad on.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.