comparemela.com

Latest Breaking News On - Dec pristina - Page 1 : comparemela.com

Срби са Косова и Метохије десети дан на барикадама, позиције непромењене - ЈМУ Радио-телевизија Војводине

Срби са Косова и Метохије, који су незадовољни распоређивањем специјалних јединица косовске полиције на административним прелазима Јариње и Брњак и одлуком Приштине о замени регистарских таблица, протестују.

DESETI DAN SRBI NA BARIKADAMA! Noć provode u šatorima, od svojih zahteva NE ODUSTAJU | Glas javnosti

DESETI DAN SRBI NA BARIKADAMA! Noć provode u šatorima, od svojih zahteva NE ODUSTAJU | Glas javnosti
glas-javnosti.rs - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from glas-javnosti.rs Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Deseti dan na barikadama, pozicije na prelazu Jarinje i Brnjak nepromenjene

Srbi sa Kosova i Metohije, koji su nezadovoljni rasporedivanjem specijalnih jedinica kosovske policije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak i odlukom Prištine o zameni registarskih tablica, protestuju deseti dan zaredom.

КиМ: Десети дан протеста Срба на административним прелазима Јариње и Брњак, саобраћај и даље у блокади, ноћ протекла мирно

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Срби са Косова и Метохије, који су незадовољни распоређивањем специјалних јединица косовске полиције на административним прелазима Јариње и Брњак и одлуком Приштине о замени регистарских

КиМ: Десети дан на барикадама, позиције непромењене

КиМ: Десети дан на барикадама, позиције непромењене
dnevnik.rs - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from dnevnik.rs Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.