comparemela.com

Latest Breaking News On - Debrecen institution - Page 1 : comparemela.com

Több középiskolában is szigorúbb óvintézkedések vannak érvényben, mint amit a hivatalos ajánlás előír

Több középiskolában is szigorúbb óvintézkedések vannak érvényben, mint amit a hivatalos ajánlás előír
atv.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from atv.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

OPH - Pávafácán-kakas érkezett Debrecenbe

OPH - Pávafácán-kakas érkezett Debrecenbe
orientpress.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from orientpress.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Sörényes galambbal gazdagodott a debreceni állatkert

Sörényes galambbal gazdagodott a debreceni állatkert Bulvár, 2021.07.15 Új, korábban nem tartott fajjal gyarapodott a debreceni állatkert ázsiai madárgyűjteménye: a napokban egy hím sörényes galamb érkezett a Nagyerdőbe a hollandiai Vogelpark Avifaunából - tájékoztatta az intézmény vezetője csütörtökön az MTI-t. Nagy Gergely Sándor közlése szerint a színpompás jövevény már birtokba vette az intézmény galambröpdéjét, ahol a látogatók is megtekinthetik. A Délkelet-Ázsia partvidékein és szigetvilágában őshonos sörényes galamb (Caloenas nicobarica) szigetről szigetre vándorló nomád faj. Kifejlett egyedei arról ismerhetők fel, hogy fémes kék és zöld tollazatuktól jól elütő, fehér farktollakkal rendelkeznek, amelyek egyrészt segítenek a mögöttük repülő társaiknak tartani a haladási irányt, másrészt a madár szaporodóképes korát is jelzik - magyarázta a szakember.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.