comparemela.com

Latest Breaking News On - Controale - Page 1 : comparemela.com

Controale și amenzi de la ITM

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galați a dat publicității sinteza controalelor efectuate de inspectorii de muncă în perioada 20-26 septembrie..

Amenzi pe bandă rulantă aplicate de Garda de Mediu Suceava (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Miercuri, 22 Septembrie 2021 - Garda de Mediu Suceava a aplicat amenzi pe banda rulanta in ultima perioada. Cea mai mare sanctiune a fost aplicata unei firme care are ca obiect de activitate tratarea si acoperirea metalelor. Controlul a venit in urma unei sesizari in care era semnalat disconfortul creat vecinilor.

Local: Amenzi pe banda rulanta aplicate de Garda de Mediu Suceava » Monitorul de Suceava

Miercuri, 22 Septembrie 2021 - Garda de Mediu Suceava a aplicat amenzi pe banda rulanta in ultima perioada. Cea mai mare sanctiune a fost aplicata unei firme care are ca obiect de activitate tratarea si acoperirea metalelor. Controlul a venit in urma unei sesizari in care era semnalat disconfortul creat vecinilor.

Local: Noi amenzi pentru nereguli legate de igiena la restaurante sau rulote din zone turistice » Monitorul de Suceava

Joi, 16 Septembrie 2021 - Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA Suceava a continuat si in debut de septembrie controalele la unitatile de alimentatie publica din zonele turistice, constatandu-se destul de multe nereguli pe linie de igiena.

Controale la furnizorii de gaze naturale

Stirile zilei din Economie : În urma reclamaţiilor mai multor consumatori care au încheiat contracte pe piaţa concurenţială cu furnizori de gaze naturale la un preţ şi acum s-au trezit că au fost anunţaţi că preţul se va

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.