comparemela.com

Latest Breaking News On - Constantine nita - Page 1 : comparemela.com

FLACĂRA MORENI, DEBUT PERFECT ÎN LIGA I. FC Argeș 2 – Flacăra Moreni 0-1(0-0) | Ziarul Dâmboviţa

FLACĂRA MORENI, DEBUT PERFECT ÎN LIGA I. FC Argeș 2 – Flacăra Moreni 0-1(0-0) | Ziarul Dâmboviţa
ziardambovita.ro - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from ziardambovita.ro Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Aripa „Orban" acuză ingerința statului paralel și îl compară pe Iohannis cu Ceaușescu și cu Băsescu

Aripa „Orban” acuză ingerința statului paralel și îl compară pe Iohannis cu Ceaușescu și cu Băsescu Citește și: Apropierea celui mai „sângeros” congres din istoria ultimilor 30 de ani a Partidului Național Liberal tensionează atât de mult lucrurile în interiorul partidului, încât situația se află la punctul de fierbere. După ce, la finalul săptămânii trecute, președintele în exercițiu al formațiunii, Ludovic  Orban, a acuzat ingerințe ale unor forțe din afara partidului, care aduc atingere spiritului democratic, iar senatorul Virgil Guran a vorbit fără perdea de DNA și servicii, ieri, pe grupurile de comunicare ale PNL a circulat un mesaj, postat pe o rețea de socializare de o membră de partid, în care se vorbește în mod direct despre președintele Klaus Iohannis și de dorința acestuia de a conduce formațiunea prin intermediul lui Florin Cîțu. În postare, președintele este acuzat că, acum, în preajma congresului, face cu PNL ce

Care au fost cei 13 miniștri ai Economiei care timp de 10 ani au permis jaful de la Iprochim

Care au fost cei 13 miniștri ai Economiei care timp de 10 ani au permis jaful de la Iprochim
curentul.info - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from curentul.info Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Local: Vot fara incidente la alegerea primarului din Vicovu de Sus » Monitorul de Suceava

Local: Vot fara incidente la alegerea primarului din Vicovu de Sus » Monitorul de Suceava
monitorulsv.ro - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from monitorulsv.ro Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Ultima ora local: Prezenta la vot pentru alegerea primarului din Vicovu de Sus este de aproape 6 suta pana la aceasta ora » Monitorul de Suceava

Prezența la vot la alegerile pentru funcția de primar organizate în orașul Vicovu de Sus este destul de scăzută, până la această oră. Viceprimarul desemnat cu atribuții de primar, Adrian Ionel Juravle, a declarat că până la ora 11.30 votaseră circa 6% dintre alegătorii înscriși pe listă. Alegerile parțiale pentru funcția de primar al orașului s-au desfășurat fără nici un fel de incidente, până la această oră. Biroul Electoral local a primit patru solicitări pentru urna mobilă, de la persoane care nu se pot deplasa, dar doresc să-și exercite dreptul de vot.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.