comparemela.com

Latest Breaking News On - Concrete how - Page 1 : comparemela.com

Οι Έλληνες και τα κρυπτονομίσματα- Πόσοι έχουν και γιατί

Οι Έλληνες και τα κρυπτονομίσματα- Πόσοι έχουν και γιατί
euronews.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from euronews.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Dimdik ayakta duruyoruz

Dimdik ayakta duruyoruz
erzurumgazetesi.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from erzurumgazetesi.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yangınlara İlişkin Açıklama!

Yanan alanlar turizme açılacak

bursa.com Yanan alanlar turizme açılacak mı? Son Güncelleme : 05 Ağustos 2021 14:08    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında koronavirüs pandemisi, orman yangınları ve gündeme dair konularla ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, yanan ormanlık alanlarında turizme açılacağı iddialarına sert tepki göstererek, Benim Kültür ve Turizm Bakanıma vermiş olduğum böyle bir yetki kesinlikle yok. Eğer bunda kendisi müddei olarak dürüstse ispat etmesi lazım. Ne başbakanlığım döneminde böyle bir yetkiyi verdim ne de cumhurbaşkanlığım döneminde ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca sosyal medyada yürütülen HelpTurkey kampanyasıyla ilgili olarak Demek ki bu kadar rahatsız oluyorlar, o zaman güçlüyüz. Yalancının mumu yatsıya kadar, bu yatsıya kadar bile yanmadı. Güçlü Türkiye ise çok daha fazla karşılık buldu dedi.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.