comparemela.com

Latest Breaking News On - Colombia national strike committee - Page 1 : comparemela.com

Kolombiya'da binlerce kişi hükümeti protesto etti

Kolombiya da binlerce kişi hükümeti protesto etti 21 Temmuz 2021 Çarşamba 06:56 Kolombiya da Ulusal Grev Komitesi nin çağrısı üzerine sokaklara dökülen binlerce kişinin hükümet karşıtı protestosunda 21 i polis 43 kişi yaralandı. Kolombiya da Ulusal Grev Komitesi nin çağrısı üzerine sokaklara dökülen binlerce kişinin hükümet karşıtı protestosunda 21 i polis 43 kişi yaralandı. Başta başkent Bogota olmak üzere Medellin, Cali, Pereria ve Pasto da bir araya gelen göstericiler, Devlet Başkanı Ivan Duque karşıtı sloganlar attı. Çoğunlukla sakin ve barışçıl geçen gösteriler, günün ilerleyen saatlerinde bazı grupların polise taş ve molotofkokteyli atması üzerine Kolombiya toplumsal olaylara müdahale birimi ESMAD, eylemcilere tazyikli su ve gaz bombası ile müdahale etti.

A resurgence of violence in Colombia

A resurgence of violence in Colombia
theglobalamericans.org - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from theglobalamericans.org Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Son dakika... Kolombiya'da binlerce kişi hükümet karşıtı protestolar düzenledi

Son dakika. Kolombiya da binlerce kişi hükümet karşıtı protestolar düzenledi 30 Haziran 2021 Çarşamba 04:04 Bir son dakika haberine göre Kolombiya da Ulusal Grev Komitesi nin 16 Haziran da bir süre protestolara ara verdiğini duyurmasına rağmen binlerce kişi hükümet karşıtı gösteri düzenledi. Kolombiya da Ulusal hükümet karşıtı gösteri düzenledi. Ülkede başta başkent Bogota olmak üzere Medellin, Pasto, Pereira, Barranquilla ve Santander de Quilichao kentlerinde sokaklara inen göstericiler, hükümet politikalarına tepki gösterdi. Bogota da eylemciler, kentin en işlek caddesinde barışçıl yürüyüşler gerçekleştirirken, bazı grupların ise belediyeye ait 12 toplu taşıma aracına el koyması üzerine polis ile protestocular arasında gerginlik yaşandı.

Kolombiya'da Ulusal Grev Komitesi, hükümet karşıtı protestoları askıya aldı

Sputnik Türkiye © REUTERS / Nathalia Angarita 2 Abone ol Sputnik Türkiye https://tr.sputniknews.com/guney amerika/202106161044742912-kolombiyada-ulusal-grev-komitesi-hukumet-karsiti-protestolari-askiya-aldi/ Kolombiya da 28 Nisan dan bu yana hükümet karşıtı gösteriler düzenleyen Ulusal Grev Komitesi, bir süre protestolara ara verdiğini duyurdu. Kolombiya Ulusal Grev Komitesi, ülkede 49 günü tamamlanan gösterilerle ilgili hükümetle anlaşmaya varamamasına karşın 20 Haziran da yeniden durum değerlendirmesi yapmak üzere protestoları şimdilik askıya aldığını açıkladı. Komite sözcüsü Francisco Maltes, düzenlediği basın toplantısında, Devlet Başkanı Geçici olarak eylemlerimizi durdurma kararı aldık. Bu, Kolombiya da toplumsal seferberliğin durduğu anlamına gelmez. Çünkü buna neden olan kararlar hala yürürlükte ifadelerini kullandı.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.