comparemela.com

Latest Breaking News On - Catalin mitulescu - Page 1 : comparemela.com

CineMAiubit International Student Film Festival, physical&online format, from 14 to 18 December

The 25th edition of the CineMAiubit International Student Film Festival will open on Tuesday, 14 December, in physical format, at Cinema Eforie of.

INTERVIU. Actorul Andi Vasluianu La Anonimul: „Mințim Foarte Mult și Fabulăm. Trăim Sindromul Facebook"

A jucat pro bono în scurtmetrajul „Prin oraş circulă scurte poveşti de dragoste”, „pentru că mi-a plăcut foarte, foarte mult scenariul”, spune. Citește mai multe.

Corespondență Din Franța: Filmul „La Civil", De Teodora Ana Mihai, Premiat Pentru Curaj La Cannes

Corespondență Din Franța: Filmul „La Civil", De Teodora Ana Mihai, Premiat Pentru Curaj La Cannes
libertatea.ro - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from libertatea.ro Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Premiera mondială a filmului românesc „Loverboy"

Premiera mondială a filmului românesc „Loverboy” Foloseşte căutarea . 821 accesări Nu a mai fost ca la „Amintiri din Epoca de Aur”, când, la scurt timp după succesul lui Cristian Mungiu cu „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” (Palme d’Or, 2007), delegatul general al Festivalului de la Cannes, Thierry Frémaux, a venit să prefaţeze omnibus-ul cu primul titlu de mai sus, la cea dintâi proiecţie de la Un Certain Regard. De această dată, „Loverboy”-ul lui Cătălin Mitulescu a mers în festival precum toate celelalte filme din secţiune. Am văzut, însă, o sală arhiplină, pe care nu a părăsit-o nimeni până la sfârşit. Ţin să subliniez acest aspect întrucât la aceeaşi oră (11.00) începea conferinţa de presă a filmului „Melancholia”, cu participarea lui Lars von Trier, însoţit de echipa din care nu lipseau cele două interprete ale rolurilor principale feminine, Charlotte Gainsbourg şi Kirsten Dunst ( aceasta fiind, de

La Atelier, proiectul „Lupu", de Bogdan Mustaţă

La Atelier, proiectul „Lupu”, de Bogdan Mustaţă Foloseşte căutarea . 724 accesări În programele diverselor secţiuni ale ediţiei a 64-a a Festivalului de la Cannes (11 - 22 mai) se află trei filme româneşti. Despre „La source des femmes” (regia - Radu Mihăileanu), intrat în Competiţia oficială, unde se desemnează Palme d’Or, s-a scris mai mult. La fel şi despre recentul film al lui Cătălin Mitulescu, „Loverboy”, selecţionat la Un Certain Regard. În cadrul secţiunii destinată celor mai tineri autori - Cinéfondation - pe lângă Résidence (la care, în acest an, nu participă niciun român), fiinţează şi un alt program, Atelierul.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.