comparemela.com

Latest Breaking News On - Bey how - Page 1 : comparemela.com

İttihad ve tesanüd için çalıştı

İttihad ve tesanüd için çalıştı Rüstem GARZANLI 05 Temmuz 2021, Pazartesi Sabahattin Bey hususan ömrünün son yıllarında cemaatimiz içinde ittihad ve tesanüdün ziyadeleşmesini her şeyden ön planda tutuyordu. Bu hususta çok duâ ediyordu. RÜSTEM GARZANLI - RÖPORTAJ Yeni Asya Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Sekreteri merhum Sabahaddin Boyacı’nın hanımı Emine Boyacı ile kırk yıllık evlilik hayat serüveni, Sabahaddin Beyin hizmet tarzı, dedesi Tahiri Mutlu Ağabey ile ilgili hatıraları konuştuk. Emine Hanım evvelâ pek yakında refika-i hayatın Sabahaddin Bey beklemediğin bir anda vefat etti. Allah rahmet etsin, size de Allah’tan sabır diliyorum. 

İttihad ve tesanüt için çalıştı

İttihad ve tesanüt için çalıştı
yeniasya.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from yeniasya.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Mücadele veren her kadın benim için ilham verici

Mücadele veren her kadın benim için ilham verici
sozcu.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from sozcu.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Kızı, Süheyl Ünver i anlattı: Evimiz sanat merkezi gibiydi

Kızı, Süheyl Ünver i anlattı: Evimiz sanat merkezi gibiydi
turkiyegazetesi.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from turkiyegazetesi.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Kuruluş Osman 44 bölüm tanıtımı yayınlandı

Kuruluş Osman 44 bölüm tanıtımı yayınlandı
haberimport.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haberimport.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.