comparemela.com

Latest Breaking News On - Betis fenerbahce spartak - Page 1 : comparemela.com

Fenerbahçe ve Galatasaray ın muhtemel rakipleri belli oldu

İşte Fenerbahçe ve Galatasaray ın muhtemel rakipleri

Galatasaray Avrupa Ligi rakibi ne zaman belli olacak? Galatasaray ın UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri, kura çekimi saati ve kanalı…

UEFA Avrupa Ligi nde Fenerbahçe ve Galatasaray ın muhtemel rakipleri belli oldu. UEFA Avrupa Ligi ve bu sezon ilk kez düzenlenen UEFA Avrupa Konferans Ligi nde gruplar, Haliç Kongre Merkezi nde çekilecek kurayla belli olacak. Peki, Galatasaray Avrupa Ligi rakibi ne zaman belli olacak? UEFA Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ve Galatasaray ın muhtemel rakipleri belli oldu (UEFA Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda?)

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde 2021-2022 sezonu grup kuralarının çekimi bugün yapıldı. UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın grupları belli oldu. Fenerbahçe'nin D, Galatasaray'ın ise E grubunda yer aldığı Avrupa Ligi grup maçları, 16 Eylül'de başlayıp 9 Aralık'ta sona erecek. İşte temsilcilerimizin yer aldığı gruplar.

Habervitrini com | İşte Galatasaray ve Fenerbahçe nin UEFA daki rakipleri

Habervitrini com | İşte Galatasaray ve Fenerbahçe nin UEFA daki rakipleri
habervitrini.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from habervitrini.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.