comparemela.com

Latest Breaking News On - Basil mountain - Page 1 : comparemela.com

İstanbul da sivrisinekler hastanelik etmeye başladı: Öldürme ihtimali var

İstanbul da sivrisinek ısırığı nedeniyle hastanelere başvuranların sayısında artış yaşanıyor. Hastaneye gelenler, şişlik ve dayanılmaz kaşıntıları olduğunu belirtirken Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Doç. Dr. Zekai Kutlubay, Bizim en çok korktuğumuz anafilaktik dediğimiz bir reaksiyon var. Alerjik bireylerin, sivrisineğin tükürüğüne karşı alerjisi varsa bilinç kaybı da oluşuyor. Sivrisineğin öldürmesi teorik olarak var. Kişi alerjikse öldürme ihtimali var dedi.

Doktorlar uyarıyor: İstanbul da sivrisinekler hastanelik etmeye başladı

İstanbul'da sivrisinek ısırığı nedeniyle hastanelere başvuranların sayısında artış yaşanıyor. Hastaneye gelenler, şişlik ve dayanılmaz kaşıntıları olduğunu beli

İstanbul da sivrisinek kâbusu Hastanelik etmeye başladı

İstanbul da sivrisinek ısırığı nedeniyle hastanelere başvuranların sayısında artış yaşandığı görüldü. Hastaneye gelenler, şişlik ve dayanılmaz kaşıntıları olduğunu ifade etti.

İstanbul u saldırgan sivrisinekler bastı! Bilinç kaybına kadar götürüyor

İstanbul u saldırgan sivrisinekler bastı! Bilinç kaybına kadar götürüyor
sondakika.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from sondakika.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

İstanbul da sivrisinekler hastanelik etmeye başladı - Son Dakika Haberleri

İstanbul'da sivrisinek ısırığı nedeniyle hastanelere başvuranların sayısında artış yaşanıyor. Hastaneye gidenler, şişlik ve dayanılmaz kaşıntılardan şikayet ediyor.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.