comparemela.com

Latest Breaking News On - Barely run - Page 1 : comparemela.com

Costa Rica clasifica a Cuartos de Final de Copa Oro

Costa Rica clasifica a Cuartos de Final de Copa Oro Luis Miguel Ruiz/Quadratín Jalisco GUADALAJARA, Jal,. 16 de julio de 2021.- La Selección de Costa Rica mantiene paso perfecto en el arranque de la Copa Oro, al derrotar a su similar de Surinam con marcador de 1-2, juego en el que la mejor versión de los Pura Vida es en la segunda parte, donde definen la situación y con ello, obtienen su boleto a los Cuartos de Final de la competición. La primera acción en los arcos se presenta al 15´ en un remate con la derecha y desde afuera del área por parte de Luis Díaz, que se marcha rozando el larguero. Surinam va a contestar en la siguiente jugada, en una acción en la que Florian Josefzoon remata con la izquierda y la defensa está atenta para rechazar.

Stratonikeia Antik Kenti nde Tapınak-2 için kazı çalışmaları başladı

MUĞLA STRATONİKEİA ANTİK KENTİ NDE TAPINAK-2 İÇİN KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLADI 27 Haziran 2021 Pazar 09:14 ANTİK Karya bölgesinin en önemli merkezlerinden olan ve Muğla nın Yatağan ilçesinde bulunan Stratonikeia Antik Kenti, farklı uygarlıklara ev sahipliği yapmasıyla dikkat çekiyor. ANTİK Karya bölgesinin en önemli merkezlerinden olan ve Stratonikeia Antik Kenti, farklı uygarlıklara ev sahipliği yapmasıyla dikkat çekiyor. 1977 yılından bu yana çalışmaların devam ettiği antik kentte kazı, restorasyon ve konservasyon çalışmaları büyük özenle sürdürülüyor. Kentte son olarak Tapınak-2 olarak isimlendirilen yapı için kazı çalışmalar başladı. Çalışmaların dünya mirasına da katkı sağlayacağı belirtildi.

Stratonikeia Antik Kenti nde Tapınak-2 için kazı çalışmaları başladı

Stratonikeia Antik Kenti nde Tapınak-2 için kazı çalışmaları başladı Antik Karya bölgesinin en önemli merkezlerinden olan ve Muğla nın Yatağan ilçesinde bulunan, Gladyatörler Şehri olarak bilinen Stratonikeia Antik Kenti nde kazı, restorasyon ve koruma çalışmaları sürdürülüyor. Kentte son olarak ‘Tapınak-2’ olarak isimlendirilen yapı için kazı çalışmaları başladı. Abone ol DHA 27.06.2021 - 11:55 Muğla daki Stratonikeia Antik Kenti, Helenistik Dönem öncesinde Karyalıların toplandığı yer olarak biliniyor. UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi nde yer alan ve dünyanın en büyük mermer kentleri arasında gösterilen Stratonikeia Antik Kenti, Helenistik, Roma, Bizans, Beylikler, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinden izler barındırıyor. Stratonikeia’daki en eski buluntular, milattan önce 3 bine kadar dayanıyor. ‘Gladyatörl

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.