comparemela.com

Latest Breaking News On - Antalya from the airport - Page 2 : comparemela.com

Sahte hakim, savcı kocasını bile kandırdı

Sahte hakim, savcı kocasını bile kandırdı Sahte hakim, savcı kocasını bile kandırdı 19 Temmuz 2021 Pazartesi - 7:48 | Son Güncelleme : 19 07 2021 - 7:48 Antalya da Zeliha Özdemir, kendisiyle aynı ismi taşıyan bir hâkimin bilgileriyle kendine sahte kimlik çıkardı. Herkesi öyle inandırdı ki savcı Alper Tunçer ile evlenmeyi başardı. Savcı Tunçer, HSK ya eşinin adının atama listesinde neden olmadığını sorunca gerçek ortaya çıktı. Çünkü gerçek Zeliha Özdemir evlenmiş ve soyismi değişmişti   İddiaya göre 2017 de internette gezindiği sırada adının ve soyadının aynı olduğunu fark ettiği bir hâkimin Hâkimler Savcılar Kurulu (HSK) tarafından yayınlanan atama listesindeki bir şehirde görevlendirildiğini fark etti. Gördükleri sonrasında şeytani bir plan yapan Özdemir, sahte hâkimsavcı kimlik kartı bastırdı. Kimliğe, aynı isimdeki hâkimin sicil numarasını ekleyip kendi fotoğrafını yapıştırd�

Sahte kadın hâkim savcı kocasını da kandırmıştı! Gerçek bakın nasıl ortaya çıktı

Sahte kadın hâkim savcı kocasını da kandırmıştı! Gerçek bakın nasıl ortaya çıktı
memurhaber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from memurhaber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Savcı, Trabzon a atanıncı ortaya çıktı Sahte hakim, savcı kocasını da kandırdı!

Savcı, Trabzon a atanıncı ortaya çıktı. Sahte hakim, savcı kocasını da kandırdı! Antalya da Zeliha Özdemir, kendisiyle aynı ismi taşıyan bir hâkimin bilgileriyle kendine sahte kimlik çıkardı. Herkesi öyle inandırdı ki savcı Alper Tunçer ile evlenmeyi başardı. Savcı Tunçer, HSK ya eşinin adının atama listesinde neden olmadığını sorunca gerçek ortaya çıktı. Çünkü gerçek Zeliha Özdemir evlenmiş ve soyismi değişmişti Bu arada Savcı Alper Tuncer, son kararnameyle Trabzon a atandı. Sabah Gazetesinden Dilek Yaman Demir in haberine göre: Antalya da meydana gelen bir olay yargı dünyasını derinden sarstı. Zeliha Özdemir isimli genç kadın film senaryolarını aratmayacak bir planla, herkesi kendinin hâkim olduğuna inandırdı. Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunu Özdemir, ailesine ve çevresindekilere Hukuk Fakültesi nde okuduğunu söylüyordu.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.