comparemela.com

Latest Breaking News On - Alexander sir - Page 5 : comparemela.com

Local: Gheorghe Flutur la reeditarea Marii Serbari a Romanilor Altarul Manastirii Putna ramane o borna de stabilitate unde pot ancora romanii sa se umple de romanism » Monitorul de Suceava

Luni, 16 August 2021 - Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj catre toti romanii din tara si din strainatate, pe care i-a invitat la Manastirea Putna pentru a se umple de romanism.

Local: Manastirea Putna locul in care romanismul unitatea si credinta au devenit mai puternice » Monitorul de Suceava

Luni, 16 August 2021 - Manastirea Putna a imbracat, duminica, haine de sarbatoare, mii de pelerini fiind prezenti atat la hramul de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, dar si la Serbarea de la Putna, eveniment care a marcat implinirea a 150 de ani de la Marea Serbare de la Putna din 1871. Inca de la primele ore ale diminetii, miile de pelerini au umplut aproape pana la refuz curtea manastirii.

Patriarhul Daniel, la 'Serbarea de la Putna – 150': 'Aniversare și comemorare pentru mai multă comuniune românească'

Patriarhul Daniel, la 'Serbarea de la Putna – 150': 'Aniversare și comemorare pentru mai multă comuniune românească'
stiripesurse.ro - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from stiripesurse.ro Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Fraţii Buzeşti e azi Strada Ta, oriunde te-ai afla!

Fraţii Buzeşti e azi Strada Ta, oriunde te-ai afla!
radiotimisoara.ro - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from radiotimisoara.ro Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

ÎNVĂȚĂTORUL, DUMNEZEU ȘI… ISTORIA – Cuvantul Liber

“Istoria este singurul mijloc de a deștepta în sufletul nostru iubirea cea sfântă de țară; ea ne arată cum popoarele au fost mari când au știut să sacrifice interesele pentru binele aproapelui și pentru binele comun; tot istoria ne învață iarăși că dreptatea este legea ei supremă și că nici o faptă abătută de la norma naturală de purtare nu rămâne fără a atrage pedeapsa după sine”. Alexandru D. Xenopol (1847-1920), istoric, filosof, economist, pedagog, sociolog și scriitor român. S-a destins ca filosof al istoriei de talie mondială, fiind considerat printre cei mai mari istorici români, alături de elevul său, Nicolae Iorga.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.