comparemela.com

Latest Breaking News On - Airport tg mures - Page 1 : comparemela.com

Drulă: Lucrările la autostrada către aeroportul Târgu Mureş au ajuns la 70%, vor fi finalizate până la finalul anului

Stadiul lucrărilor la autostrada A3 Transilvania, segmentul care va face legătura între Târgu Mureş şi aeroportul oraşului, a ajuns la 70%, iar proiectul va fi gata până la finalul anului, a transmis, miercuri, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, pe Facebook

Mures
Romania
Department-marketer
Airport-tg-mures
Autostrada
Eriport-targu-mures
Lucrari
Catalin-drula
Agerpres
Agerpres-ro
ரோமானியா

DRULĂ: "Lucrările la autostrada către aeroportul Târgu Mureş au ajuns la 70%, vor fi finalizate până la finalul anului"

Stadiul lucrărilor la autostrada A3 Transilvania, segmentul care va face legătura între Târgu Mureş şi aeroportul oraşului, a ajuns la 70%, iar proiectul va fi gata până la finalul anului, a transmis, miercuri, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, pe Facebook.

Catalin
Romania-general
Romania
Mures-cluj-napoca-oradea
Airport-tg-mures
Yard-transylvania
Highway-transylvania
Minister-transport
காதலின்
ரோமானியா
அமைச்சர்-போக்குவரத்து

Autostrada către aeroportul Târgu Mureș va fi gata anul acesta. Anunțul ministrului Cătălin Drulă

Segmentul din autostrada A3 Transilvania care va face legatura intre Targu Mures si aeroportul orasului va fi gata pana la finalul anului. Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a anuntat, miercuri, ca stadiul lucrarilor este de peste 70%.

Catalin
Romania-general
Romania
Mures-cluj-napoca-oradea
Airport-tg-mures
Announcement-minister-catalin
Yard-transylvania
Highway-transylvania
Minister-transport
Ministrul-transporturilor
Catalin-drula

Transilvania la înălțime prin vinurile reprezentative

Crama Villa Vinea, vedere spre Târnava Foto: Crișan Andreescu Producătorii de vinuri au început să perceapă faptul că turismul viticol reprezintă o modalitate de promovare și creștere a vânzărilor, iar investițiile în această industrie, în cele mai multe cazuri prin fonduri europene, devin o prioritate a proprietarilor de crame. În acest sens, enoturismul sau turismul viticol a început să prindă, am putea spune, printre români, cu vizitele ghidate la crame, în care vizitatorii iau contact cu procesul tehnologic de obținere a vinului, degustarea sau o plimbare prin vie, de unde se pot achiziționa și câteva sticle de vin la un preț de producător.

Dacia
Romania-general
Romania
Sibiu
Bagaciu
Roma
Lazio
Italy
Bistrita
Bistrita-nasaud
Moldova
Austria

România a primit UNDĂ VERDE de la Comisia Europeană ca să își SALVEZE companiile aeriene prin ajutor de stat

Sursa foto: Facebook Comisia Europeană a aprobat miercuri o schemă de ajutor, în valoare de 1,15 milioane de euro, lansată de autorităţile române pentru a sprijini companiile aeriene afectate de pandemia de COVID-19 să reia sau să înceapă zboruri regulate de la şi spre Aeroportul Târgu Mureş din Transilvania, informează un comunicat de presă al Executivului comunitar, conform Agerpres. Măsura a fost aprobată conform Cadrului temporar privind ajutorul de stat. Conform schemei, sprijinul public va lua forma subvenţiilor directe de până la maximum 600.000 de euro per beneficiar. Valoarea ajutorului pe companie va fi calculată pe baza unui scor individual derivat din anumiţi factori de evaluare, cum ar fi, de exemplu, numărul de zboruri pe săptămână. Scopul schemei este de a atenua deficitul brusc de lichidităţi cu care se confruntă beneficiarii din cauza pandemiei şi a restricţiilor pe

Athens
Attikír
Greece
Romania
Mures
Romanian
Nh-commission
Union-european
Wave-green
Airport-tg-mures
Latesth-commission

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.