comparemela.com

Latest Breaking News On - Agency port piraeus - Page 1 : comparemela.com

Boυλή: Άρχισε στην Ολομέλεια η συζήτηση του ν/σ του υπ Ναυτιλίας και

Boυλή: Άρχισε στην Ολομέλεια η συζήτηση του ν/σ του υπ Ναυτιλίας και
capital.gr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from capital.gr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Boυλή: Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για την τροποποίηση της Σύμβασης Δημοσίου– ΟΛΠ

Με εκ διαμέτρου αντίθετες προσεγγίσεις, μεταξύ της κυβερνητικής πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης, ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής η σ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ονομαστική ψηφοφορία για τη σύμβαση του ΟΛΠ με την Cosco

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ονομαστική ψηφοφορία για τη σύμβαση του ΟΛΠ με την Cosco
greekmoney.gr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from greekmoney.gr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την τροποποιημένη σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ Δηλώσεις Χρ Σταϊκούρα

Στην Ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο για την τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης του ΟΛΠ. Με το σχέδιο νόμου τροποποιείται η αρχική σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ, δηλώσεις Χρήστου Σταικούρα, υπουργού Οικονομικών

Boυλή: Ξεκίνησε η συζήτηση του ν/σχ του ΥΝΑΝΠ για την τροποποίηση της Σύμβασης Δημοσίου- ΟΛΠ

Με εκ διαμέτρου αντίθετες προσεγγίσεις, μεταξύ της κυβερνητικής πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης, ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την «Κύρωση συμφωνίας τροποποίησης της από 24.6.2016 Σύμβασης Παραχώρησης που τιτλοφορείται «Σύμβαση Παραχώρησης σχετικά με τη χρήση και την εκμετάλλευση ορισμένων χώρων και περιουσιακών στοιχείων εντός του Λιμένος Πειραιώς» μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. »

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.