comparemela.com

Latest Breaking News On - Aconseguit - Page 1 : comparemela.com

Un suspens en ètica

Des d un punt de vista quantitatiu, el fet que un total de 69.129 dosis de vacunes de la Covid-19 hagin caducat és poc significatiu en relació als resultats que s han aconseguit amb la campanya de.

Assembly-overall
சட்டசபை-ஓவரால்
Suspens
ètica
Sides
Punt
Vista
Quantitatiu
Fet
Que
Total

Cap Roig voreja el ple

La ‘bailaora Sara Baras va tancar ahir amb ‘Momentos la 21a edició del festival, que ha aconseguit un 98% d ocupació, amb 33.607 espectadors en 21 actuacions

John-diego-florez
Jose-luis
Perez-cruz
July-guiu
None-red
Fete-headlong-red
Gardens-headlong-red-now-malikian
Whose-can-small
Silver-perez-cruz
Whose-fete-headlong-red
Ganja-verbena-martinez

I l'exèrcit afganès?

Com una fila de fitxes de dominó que cauen una darrera de l altra, estan queien les ciutats afganeses en mans dels talibans. En poc més d una setmana han aconseguit el control de més de la meitat.

Afghanistan
United-states
Kabul
Kabol
Afghan
Exèrcit
Afganès
Nfila
Fitxes
Dominó
Que

Batalla guanyada als pirates

Tura Soler - banyoles Era una missió difícil, però s’ha aconseguit. L’empresa Juncà ha pogut recuperar i retornar a Banyoles el carregament de gelatines que uns pirates informàtics es van fer enviar a Kenya i que estava retingut en un contenidor al port de Mombasa. Ferran Juncà, gerent de l’empresa de Banyoles, es mostra satisfet per la recuperació del material, que han analitzat i es troba en perfectes condicions, ja que les gelatines tenen una caducitat molt llarga, i podrà ser reintroduït al mercat alimentari. L’odissea de les gelatines, que entre l’anada i la tornada de l’Àfrica han recorregut uns 20.000 quilòmetres, comença l’estiu del 2020, quan uns falsos representants de Hilton Ingredients es van interessar per correu electrònic pel producte de Juncà. I transcorreguts tres mesos, van fer la comanda: tres contenidors de gelatines per enviar a “la nova

Kenya
United-kingdom
Belgium
Kenyan
Ferdinand-junc
Company-it
A-mission
Company-junc
New-her
Large-united-kingdom
Batalla
Guanyada

Decebedor | Pilar Esteban | L'apunt

Arrogant, díscol, autoritari, oportunista polític i amb un cert caire de cabdill, Orbán ha aconseguit des que va guanyar les eleccions el 2010 posar en escac tota la Unió Europea. Res feia presagiar.

Cairo
Al-qahirah
Egypt
Hungary
Union-europe
Disappointing-pillar-esteban-the-list
Decebedor
Arrogant
Díscol
Autoritari
Oportunista

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.