Latest Breaking News On - Able argentinian - Page 1 : comparemela.com

Barça lag zelf aan de basis van Griezmann-soap

Ongeacht de situatie, in elke wedstrijd van Atletico Madrid dit seizoen is er één constante: kort na de 60ste minuut staat Antoine Griezmann.

Messi laat zien dat hij het dit seizoen wél kan bij PSG

Voor degene die aan Lionel Messi zijn gaan twijfelen na zijn transfer naar Paris Saint-Germain: stop daarmee! De 35-jarige vedette laat dit seizoen zien dat hij nog niks is verleerd. Met vijf goals en acht assists in tien wedstrijden doet hij gewoon nog mee op het topniveau, hand in hand met Neymar en Kylian Mbappé. Messi bewijst sowieso nog topfit te zijn: alleen PSG-keeper Gianluigi Donnarumma maakte tot nu toe meer minuten (900 om 884).

Legioen realiseert droom van fenomeen El Bombástico en haalt de gekke Argentijn voor klassieker naar de Kuip

rijnmond.nl - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from rijnmond.nl Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Muurligger Messi dolblij met eerste PSG-goal: Ik begin langzaam te wennen

Lionel Messi is dolgelukkig met zijn langverwachte eerste doelpunt voor Paris Saint-Germain. De zesvoudig Wereldvoetballer van het Jaar bepaalde dinsdag de eindstand op 2-0 in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City.

Groot tekort aan studentenkamers in Rotterdam: Studenten moeten soms stoppen met opleiding