comparemela.com

Card image cap


Tarih : 12.07.2021 - 16:27 Yorum : 0
TBMM Başkanı Şentop, Kuveyt’te Emir Vekili ve Veliaht Prens Şeyh Meş’al Al Cabir Al Sabah ile görüştü
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kuveyt’te, Kuveyt Emir Vekili ve Veliaht Prens Şeyh Meş’al Al Cabir Al Sabah ve Kuveyt Millet Meclisi Başkanı Marzuk Ali Al-Ganim ile görüştü.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ziyaret düzenlediği Kuveyt’te temaslarını sürdürüyor. Şentop, Kuveyt’te, Kuveyt Emir Vekili ve Veliaht Prens Şeyh Meş’al Al Cabir Al Sabah ile görüştü. Türkiye ile Kuveyt arasındaki ilişkilerin mükemmel düzeyde seyrettiğine dikkati çeken Şentop, "Halklarımız arasında tarihten gelen köklü bağlar, müşterek kültürel değerler ve karşılıklı muhabbet, ülkelerimiz arasındaki dostluk zeminini daha da kuvvetlendiriyor” ifadelerini kullandı. İki ülke arasındaki iş birliğini her alanda daha da derinleştirmek için gayret sarf ettiklerini anlatan Şentop, Covid-19 küresel salgını nedeniyle bir müddet kesintiye uğrayan karşılıklı üst düzey ziyaretlere tekrar başlayabilmekten ve yüz yüze görüşebilmekten memnuniyet duyduğunu vurguladı.

Related Keywords

Istanbul , Turkey , Ankara , Kuwait , , Friendly , Kuwait Nation Council Head Ali , Collaboration Domestic Common Committee Second , Kuwait Nation Council Head , Kuwait Nation Parliament , Parliament Heads , Bier Jobs , Bay Collaboration Council , Kuwait Orders Proxy , Two Country , Currently In The Figure Continued , Palestine September , Also Kuwait Nation Council Head , Nation The Parliament , Turkey Nation Council Head , Islam Collaboration Organization Parliamentary , Palestine The Committee September , From Istanbul , இஸ்தான்புல் , வான்கோழி , அங்காரா , குவைத் , நட்பாக , ப்யாலெஸ்டீந் செப்டம்பர் , இருந்து இஸ்தான்புல் ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.