TBMM Başkanı Şentop, Kuveyt Başbakan

TBMM Başkanı Şentop, Kuveyt Başbakanı Es-Sabah ile görüştü


TBMM Başkanı Şentop, Kuveyt Başbakanı Es-Sabah ile görüştü
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kuveyt temasları kapsamında Kuveyt Başbakanı Şeyh Sabah Halid el-Hamed es-Sabah ile görüştü.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ziyaret düzenlediği Kuveyt’te temaslarını sürdürüyor. TBMM Başkanı Şentop, Kuveyt Başbakanı Şeyh Sabah Halid el-Hamed es-Sabah ile bir araya geldi. Şentop, Beyan Sarayı’nda gerçekleşen görüşmede, salgın sürecinin fiziki görüşmeyi engellediğini söyledi. Ziyaretin salgının başlamasından sonraki ilk resmi ziyareti olduğunu belirten Şentop, "Bu da Kuveyt’e olan muhabbetimizin göstergesi” dedi. Türkiye ile Kuveyt arasındaki tarihi ilişkilerin olduğunu vurgulayan Şentop, devlet adamları olarak vazifelerinin, halklar arasındaki bu muhabbeti ileriye taşımak olduğunu söyledi. İki ülke arasındaki ilişkilerin mükemmel seviyede seyrettiğini anlatan Şentop, "Halklarımız arasında tarihten gelen köklü bağlar, müşterek kültürel ve beşeri değerler ülkelerimiz arasındaki dostluk zeminini daha da kuvvetlendiriyor” ifadelerini kullandı.

Related Keywords

Ankara , Turkey , Kuwait , , Turkey Embassy , Kuwait Nation Parliament , Collaboration Domestic Common Committee Second , Kuwait Nation Council Head , Our Company , Kuwait Prime Minister Es Morning , Statement The Palace , Two Country , Currently In The Figure Continued , Action Plan , Action The Plan , Industry In The City , Dolphin To Order The Institute S , அங்காரா , வான்கோழி , குவைத் , வான்கோழி தூதரகம் , அவர் நிறுவனம் , நடவடிக்கை திட்டம் ,

© 2024 Vimarsana