Sihirli Annem Dizisinin Çilek'i Adeta Evrime Kafa Att&#

Sihirli Annem Dizisinin Çilek'i Adeta Evrime Kafa Attı! Görenler Gördüklerine İnanamadı! Güzelliğind


26/06/2021 10:34
Sihirli Annem Dizisinin Çilek'i Adeta Evrime Kafa Attı! Görenler Gördüklerine İnanamadı! Güzelliğinden Hiçbir Şey Kaybetmemiş!
Dizide Çilek rolünü canlandıran Zeynep Özkaya 22 yaşında geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sihirli annem dizisinden sonra İki Aile, Eyvah Halam, Altındağlı adlı dizilerde rol alan Zeynep Özkaya, lisede zorunlu eğitim olduğu için bir süre ekranlardan uzak kalması gerekti.
Dizide Çilek rolünü canlandıran Zeynep Özkaya 22 yaşında geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sihirli annem dizisinden sonra İki Aile, Eyvah Halam, Altındağlı adlı dizilerde rol alan Zeynep Özkaya, lisede zorunlu eğitim olduğu için bir süre ekranlardan uzak kalması gerekti.  Oyunculuğun yanında Youtuber da olan Özkaya, takipçilerine bol bol video paylaşımı yapıyor. Eğitimine devam eden oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesinde Çevre Mühendisliği bölümünü okuyor.

Related Keywords

Istanbul , Turkey , Zeynep Ozkaya , Istanbul Technical In College Environment Engineering , , Seers They See , Sequence Strawberry , Two Family , Alas Still , Olive Lover , Social Media , Dimples Autonomous , இஸ்தான்புல் , வான்கோழி , இரண்டு குடும்பம் , சமூக மீடியா ,

© 2024 Vimarsana