comparemela.com

Card image cap


Saldırı PKK-Esad iş birliği ile yapıldı
26.07.2021 - 06:18 |
Türkiye Gazetesi
A+
El-Bab'da iki askerimizin şehit düştüğü alçak saldırı PKK ve Esad iş birliği ile yapıldı. Kullandıkları füze ise Rus yapımı çıktı!
YILMAZ BİLGEN
Fırat Kalkanı Harekât bölgesi sınırları dâhilinde yer alan El-Bab ilçesi Hazvan köyünde Türk Silahlı Kuvvetleri noktasına yapılan son saldırı PKK ve Esad rejimi iş birliği ile düzenlendi. Türkiye gazetesi iki askerimizin şehit olduğu, iki Mehmetçiğin ise yaralandığı saldırının detaylarına ulaştı. Suriye Millî Ordu Sözcüsü Yusuf Hamud, El-Bab cephesinde Esad askerlerinin birçok noktayı PKK’ya terk ettiğini söyledi. Mehmetçiğin aracına atılan füzenin Şeale yakınlarındaki Hırbet ed Duveyr köyünden fırlatıldığını kaydeden Yusuf Hamud "O nokta Rejim güçleri ve PKK militanları tarafından ortak kullanılan bir alan" dedi.

Related Keywords

Turkey , Rifat , Osmaniye , , District Turkey Armed , National Defense Ministries , Syria National Army Joseph , Not Years Euphrates Shield Operation Region , District Turkey Armed Forces , Commander Of Ebi Abdomen , Wire Rifat , Ebi Abdomen , வான்கோழி , ரீஃப்யாட் ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.