Зодии и хороскопи :: Пълен седмичен хороскоп за 24-30.07.2021 :: Политика

Card image cap


Овен 21 март – 20 април
 
На 24-и притискате длъжниците си. На 25-и вече се действа дипломатично и тактично. 26-и носи победа за тези, които добре са си изпипали работата в юридически план. На 27-и предстои преобразяване, разбирате за скритите намерения на някого. На 28-и не взимайте важни решения и не се обвързвайте. 29-30-и са най-силните ви дни. Печелите пари и предимства, премествате се на стабилна позиция.
24-и. Родените в началото на Лъва и Водолея са в притеснителна позиция. Ако имате работа с такива хора ще ги накарате да се съобразят с вашите искания, независимо дали са справедливи или не. Този ден може да ви даде заслужени и незаслужени предимства и пред Скорпионите. Постъпете честно и не прекалявайте с натиска и манипулацията. Бумерангът на агресията може да се върне.
25-и. Денят идва с желание за разбирателство и хармония. Тези, които в предните дни са доминирали над вас сега ще ви потърсят с желание за съвместна работа или услуга. Приемете протегнатата ръка и ще спечелите повече отколкото очаквате. Не е време за сръдни и конфликти. Стиснете си ръцете в името на бъдещата работа и подкрепа. Всеки ще получи каквото му трябва.
26-и. Денят е добър за подписване на нови договори и създаване на нови партньорски връзки. ще получите съобщения, които ще отворят врата към едно обезпечено бъдеще. Ако водите преговори не отивайте в крайности. Днес е от значение да знаеш докъде може да стигнеш и къде трябва да спреш. Губят тези, които извиват ръцете на бъдещите и настоящи партньори и съюзници.
27-и. Опитайте да се видите отстрани. Ден на маймуната. Не се знае кой от коя страна на клетката стои. Старайте се да не губите свободата си на избор и придвижване. Не сключвайте договори, които биха ви застопорили дълготрайно, без защитаващи правата ви клаузи. До три дни ще ви се отвори много по-добра възможност за работа и връзка. Не продавайте евтино и идеите си.
28-и. Луната навлиза в Овен и преминава през точката на обсебването. На никаква цена днес не се обвързвайте и по възможност ограничете контактите в мрежата. Паяците дебнат. Ще ви се предлагат изкушаващи варианти, отстъпки и бонуси, които ще си платите с покупката на стоката, която може да е извън гаранция и срокове на годност или с различни дефекти. Бъдете внимателни.
29-и. Днес всичко може да се постигне с лекота. Прекрачвате бариерите по пътя и в ума си и може да постигнете важна цел. Пазарете се, търсете срещи с настоящи и бъдещи партньори, поставете условията си и обявете личните си оферти. Това не значи да се разпилявате в различни посоки. Започнете от най-важното и като го уредите се прехвърлете на следващото. Нужно е планиране.
30-и. Ден на реката от възможности. Пътят ви ще криволичи между двата бряга на реалното и нереалното. Може да сключите успешни договори, ако точно определите това, което може да дадете и това, което искате да получите. Не едно място може и да ви откажат, но на дуго със сигурност ще ви приемат и работата ви ще потръгне. Бъдете настойчиви и ще стигнете до морето на амбициите.
 
 
На 24-25-и бъдете внимателни. Може да попаднете в капани или в организирана от конкуренцията ви засада. Здравето е нестабилно. 26-и променя правилата, ще се похвалите с победа и ще почерпите. На 27-и може да продадете и купите нещо изгодно. И старите идеи може да се нагодят към новите изисквания на средата. На 28-и печелят тези, които дърпат конците. 29-30-и носят късмет.
24-и. Родените в първата декада влизат в непривични отношения, в които ще се наложи да правят нежелани крачки и отстъпки. Ден на хората с ниско самочувствие, които този път са решили да вземат своето и да не отстъпват независимо изискванията на ситуацията. Не бива да действате директно и ултимативно. Не се знае каква реакция ще има ответната страна. Вредите на здравето си.
25-и. Днес не приемайте да вършите чуждата работа и да поемате нечия отговорност. Може да нарушите закони и предписания и да попаднете между чука и наковалнята. Ако нещо трябва да се дели, нека е поравно независимо заслугите на двете страни. Не си позволявайте конфликти. Днес крясъците ще ви разболеят и ще навредят на семейните отношения. Носете подарък за всеки.
26-и. Денят носи обрати в отношенията и възможност да се спечели повече от предвиденото. Ще ви предложат изгодна оферта, а  вие ще направите предложение, на което другият трудно ще устои. Ще се усеща някакво напрежение и неспокойство. Трудно ще контролирате амбициите и желанията и може да влезете в преразход. Този ден ще ви донесе нещо хубаво, но на висока цена.
27-и. Днес си даваме сметка какво сме спечелили и загубили с действията или бездействието си вчера. Предстои преобразяване. Виждате някого в истинската му светлина и вече може да вземете решение дали да продължите или да се откажете от връзката и от взаимните си действия и услуги. Ще се разкрият тайни рани, може да разберете и нечия тайна, с която не си позволявайте да спекулирате.
28-и. Ден на голямото харчене и пазаруване. Може да направите непредвиден разход. Ще ви канят на престижни мероприятия, където не може да отидеш как да е. Меркурий навлиза в Лъв, а Юпитер във Водолей и двамата застават в критични аспекти спрямо Слънцето на родените в първата декада на Телеца. Днес дори и чичо Скруч ще се изръси. Дано разходите ви доставят радост или зарадват друг.
29-и. Денят дава възможност да се прекрачват прегради и ограничения. Проблемът е, че някои от тях играят роля и на надеждна защита срещу злото и негативизма наоколо. Не нарушавайте правилата, движете се като реката в коритото на личните си нужди и интереси. Обединете силите си с близки и приятели, които сте тествали в миналото и знаете, че може да им се доверите и в добро и в зло.
30-и. Ще запомните този ден с някакво особено, непредвидено и рисково събитие и с проблем, който ще ви изправи на нокти. Но в момента в хороскопа ви действат огромни съпротивителни и спасителни сили, така че лесно ще преодолеете препятствията и ще се измъкнете от проблемите. Спазвайте правилата на пътя, не нарушавайте разпоредбите и си осигурете приятелска и роднинска подкрепа.
 
 
На 24-и хора без самочувствие ще се гънат пред вас, но и вие ще трябва да се съобразявате с по-силните. На 25-и ролите се разпределят. На 26-27-и ще водите тежки битки за територии и наличности. На 28-и може да бъдете обсебени от фатални присъствия и идеи. Нищо да не се започва. 29-30-и ви дават повече шансове и възможност да напреднете в работата и да се устроите добре.
24-и. Родените в първата декада ще се окажат притиснати от една страна и стимулирани и подкрепени от друга. Проблемът е, че ще се държите властно с тези, които искрено искат да ви помогнат, а пред по-силните ще коленичите. Това е губещ подход. Приласкайте и подкрепете тези, които безрезервно ви защитават и вярват във вас. Внимавайте и не падайте ниско пред авторитетите.
25-и. Символ на деня е човешката душа. Всичко си намира мястото и решението. Ще намерите подход към близките и ще излезете от кризата в предните дни. Постарайте се да не зацикляте над миналото и да гледате само напред. За грешка трябва да има и прошка. Кръвта се обновява, отношенията ни също навлизат в нова фаза. Време е за пречистване. Заемете се с подредбата на дома и отношенията.
26-и. Днес ще имате повод да почерпите за своя  успех или този на децата. Ще получите важно съобщение и обаждане даващи стимул за действие в бъдеще. Съдбата ви дава шанс и отваря нови посоки, но може да ви изправи пред непредвидени законови проблеми. Постарайте се бързо и в срок да уредите нужните документи и да се възползвате от предложената възможност. Всичко да е с мярка.
27-и. Ако действате самостоятелно и не разкривате картите си пред всеки ще имате успех в този ден. В момента се получава по заслуги от миналото. Може да ви се обадят тези, които нещо ви дължат, но и тези, на които сте длъжници. Маските падат, ще видите близки и приятели в истинската им светлина и е време да си направите изводите. Опитайте да се видите отстрани и да се откажете от илюзиите.
28-и. Ден на изкушаващи предложения, които може да ви вкарат в блатото на задлъжняването. Не се ловете на бас и не участвайте в залагания. Може да бъдете изкушени от безбройните реклами и да направите неизгодна покупка или инвестиция. Проверявайте по различни канали всяка получена информация преди да реагирате. Не се препоръчва обвързване с нови договори и брачно предложение.
29-и. Ден на рокади. Разместват се постове и позиции. Марс навлиза в нехармоничната ви Дева. Ще ви бъдат поставени тежки условия, но за родените в края на Близнаците късметът ще проработи и ще се появи силен съюзник. Родените в началото на зодията ще се наложи да търсят защита от закона и институциите. Бъдете дипломатични и тактични, но си търсете правата.
30-и. Ден за нови творчески инициативи, за сключване на договори и уреждане на имотни отношения. Може да направите изгодна сделка. Действайте активно, пътувайте, направете огледи на място и търсете съмишленици. Това е ден на неукротимо движение напред и нагоре към места и позиции на личния ви интерес. Ще си проличат родените да побеждават. Ден на личния ни триумф.
 
 
На 24-и не си знаем мярката и дозата и правим грешки. 25-и смирява амбициите, но увеличава дистанциите. На 26-и получавате подкрепа, стимул и възможност да получите каквото сте намислили. На 27-и вече влизате в нови роли и доминирате. На 28-и сте в особено опасна и рискова позиция. Не подписвайте нови договори. На 29-и на всяка крачка ще срещате прегради. На 30-и печелите и успявате.
24-и. Ден на хората с ниско самочувствие, които са избрали неточния момент да надигнат глас и да опитат да се измъкнат от подчинителното положение, в което са попаднали. Съветът е да не се рита срещу ръжена, особено ако не сте подготвени и не знаете основните отбранителни или нападателни хватки. Не очаквайте компромиси, а и вие няма да се съобразите и да отстъпите.
25-и. Днес всичко може да се разреши по законите на дипломацията, с мирни средства и преговори. Крясъцете и скандалите разболяват, така че не си ги позволявайте. Опитайте да влезете в положението на близки и приятели и да разберете мотивацията, която ги движи. Направете своите стъпки и отстъпки по пътя към взаимното разбирателство. Така всеки ще остане доволен.
26-и. Луната навлиза в знака на хармоничните ви Риби. Тенденцията е да ви върви като по вода. Чакайте предложения, обаждания и покани за взаимно участие и работа с перспектива за бъдещето. И най-неприятните проблеми може да получат разрешението си. Намирате търсените варианти, ресурси и изходи от задръстеното положение. Внимавайте с алкохола тази вечер.
27-и. За родените около 10 юли днес действа пръстът на съдбата. Картинката ще се избистри, ще намерите начин да постигнете своето и да прокарате идеите си. Ще имате и нужната юридическа защита, но от утре вече Юпитер ще напусне Рибите и ще помага повече в делата на Водолея и другите въздушни знаци. Не пропускайте шансовете си, днес се получава по заслуги.
28-и. Критичен ден, особено за родените до 1 юли. Както и да постъпите ще сбъркате, затова не правете никакъв избор, не поемайте излишни рискове и не участвайте в големи вложения. Може да станете жертва на нелоялни търговци и да изпаднете под нечие влияние. Не се женете и не сключвайте нови договори. Ще ви е особено трудно да запазите личната си самостоятелност.
29-и. Днес и за родените във втората декада ще има пречки и прегради по пътя, ще се налага да се връщате, да подновявате документи, да вадите нови или да доказвате наличности и възможности. Ако сте тръгнали с голямата кошница и смятате да вършите няколко неща едновременно ще объркате нещата и нищо няма да се получи и спечели. Концентрирайте се върху най-важната цел и задача.
30-и. За родените в третата декада ще има повече стопиране и натиск, но като цяло до вечерта ще постигнете напредък в преговори, ще уредите поръчки и доставки и ще подновите отношения с партньори в бизнеса и в личен план. Денят се свързва с колесницата на победата. Едно пътуване може да промени в положителна посока връзките и да ви осигури предимства в бъдещета ви дейност.
 
 
24-и е ден на големите амбиции и апетити. Не подценявайте противниците си. На 25-и не поемайте излишни рискове, особено при пътувания. Не се товарете с чужди ангажименти. На 26-и може да привлечете нови съюзници и сътрудници. 27-и идва с нови идеи. На 28-и се пригответе за излишни харчове. Склонни сте на финансов риск. Отложете за 29-30-и това, което искате да мине на ниво.
24-и. Хора под вашето ниво ще се опитват да се конкурират с вас, да ви изместват от позициите ви, да претендират за парите и екстрите, с които разполагате. Денят носи битки за престиж и влияние, лакомията няма спирка. Проблемът е за тези, които не са подготвени за позицията, за която претендират или която защитават. Няма да има компромис за хората без тежест и самочувствие.
25-и. Търсете компромисните варианти, пипайте с кадифените ръкавици и не нарушавайте правилата, особено създадените от вас самите. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония и релакс. Не се занимавайте със служебни дела и не влизайте в противоречия с околните. Символ на деня е умереността във всичко и към всички. Прояви на агресия и завист водят към падение.
26-и. Чакайте съобщения, които тотално може да преобърнат плановете и намеренията ви. Вървите към решение на финансов спор, но може да се подновят и стари искания. Направете крачка към компромиса и се разберете по спорните въпроси. Вземете важно решение до вечерта. В следващите дни сметките ви може да излезат криви и да се наложат непредвидени пътувания и разходи.
27-и. Ден на кривите огледала и кривите сметки. Събуждате се с някаква идея, която може и да донесе предимства стига да е стикована с подходящите хора и да се напасне на поставените изисквания. Ще искате едно, но ще получавате друго. Може да се поднови и подлюти старата ви кожна алергия. Ще почувствате и някаква особена алергичност към хора, които преди сте харесвали.
28-и. Днес Меркурий навлиза в Лъв, а Юпитер в знака на опозицията ви Водолея. Това е царски аспект, свързан с харченето на чужди пари с лека ръка. Внимавайте за какво и колко давате. Не бъркайте в меда. Не се опитвайте да парадирате с възможностите си, с постовете и влиянието, които имате в социума. С такъв подход ще привлечете  агресия и негативната реакция на обществото.
29-и. Марс напуска вашия знак. Агресивността ви се смирява, намирате дипломатичен подход и преодолявате спънките и преградите по пътя си. Проблемът е, че с Марс си отива и една важна за вас защита. Някой, на когото сте разчитали може да премине в противниковия лагер или просто да напусне полесражението. Концентрирайте се максимално върху най-важните предстоящи дела.
30-и. Днес е добре за създаване на нови връзки. Активизирайте се максимално, търсете начин да си върнете и загубените бизнес позиции. Привлечете нови партньори, потърсете и старите доказани във времето приятели. Вечерта ще навлезете в рисков период и в следващите дни ще попадате в критични ситуации, които ще изискват бързата ви и адекватна реакция, както и разход на големи суми и средства.
 
 
На 24-и предстоят битки на интереси. 25-и носи релакс и омиротворяване. На 26-и ви очакват юридически затруднения, а на 27-и някой ще се опита да ви наложи своите идеи и виждания за бъдещето. На 28-и сутринта лесно се влиза в капани, но следобед вие залагате такива. От 29-и Марс навлиза във вашия знак. Силата и чувствата ви ще бъдат стимулирани. 30-и ви носи победа.
24-и. Не очаквайте отношенията ви с родители и деца да вървят гладко. Трудно ще се разберете и с партньорите си. Тенденцията е да се действа от позиция на силата. Разширява се пропастта между поколенията. Мислите и действате без синхрон, не зачитате взаимните си нужди, исканията са на преден план. Ще се наложи да се правят компромиси, но това ще стане в утрешния ден.
25-и. Ден на равнопоставеност. Всеки си е взел бележка, смирил се е и е намалил претенциите. Този ден носи така нужното изтрезняване, сближаване и смирение. Лесно ще се уредят спорните въпроси и проблеми. Старайте се да не продължавате с настойчивостта си, нека всеки направи своята крачка към другия и проблемите ще изчезнат. Сложете мехлем на старата рана.
26-и. Навлизате в труден двудневен период. Луната навлиза в Риби и заедно с Юпитер застава в опозиция на Венера от вашия знак. Родените в първата декада ще имат повече притеснения и то от юридически и емоционален характер. Не тръгвайте рано на път, особено ако не сте отпочинали добре. Не взимайте прибързани решения с кого да останете заедно и с кого да прекратите връзката си.
27-и. Ще почувствате някаква особена студенина, независимо какво е времето навън. Отношенията охладняват, дистанциите се увеличават, никой не показва истинските си чувства и предпочитания. В такъв момент някой ще се опита да ви наложи своите идеи и амбиции и да ви привлече като работна сила в проектите си. Днес и утре не е добре да се обвързвате, независимо изгодните условия.
28-и. Ден на мрежата, лесно се оплитаме в мрежи от лъжи или попадаме в лапите на хитри мошеници. Не се предоверявайте, проверявайте по няколко линии всичко, което ви казват и предлагат. Бъдете сигурни, че нещо остава скрито от погледа ви дори в една изрядна на пръв поглед сделка. Не се обвързвайте, не се женете и не подписвайте нови договори. Постойте край огън, прочистете мислите.
29-и. От днес с навлизането на Марс във вашия знак се активизирате максимално и задвижвате важните си проекти. С лекота ще преодолеете преградите и ще постигнете поне една важна цел. Карайте нещата по степен на важност и като свършите с едното, тогава започнете другото. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.
30-и. Днес ще постигнете максимума при преговори и ще обедините сили и ресурси с важни партньори. Проведете нужните разговори, стиснете си ръцете с взаимно изгодна сделка и не се отказвайте от нито една своя инициатива. Ще получите подкрепа и финансиране, ще осъществите стабилна връзка и съюз, който ще ви помогне да излезете от кризата. Ще си проличат родените да побеждават.
 
 
На 24-и печелите от конфликтите на други двама, но не се опитвайте да подклаждате огъня. 25-и ви помага да уточните отношенията си. 26-и идва с предложения и възможност да намерите по-добра позиция в бизнеса и в живота. На 27-и се получава по заслуги кой каквото е заработил. На 28-и не сключвайте нови договори и не правете поръчки в мрежата. На 29-30-и очаквайте изстрадана победа.

Related Keywords

Virgo Mars , Jupiteri Neptune , , Zodiac Signs , Oram March , Calf April , Twins May , Cancer June , Lion July , Today Mercury , Pay New , Virgo August , From Mars , Scales September , Scorpion October , Today Moon , Shooter November , Capricorn December , Easily Be Goes , Look New , Aquarius January , Fish February , ஸோடியாக் அறிகுறிகள் , புற்றுநோய் ஜூன் , சிங்கம் ஜூலை , இன்று பாதரசம் , செலுத்த புதியது , கன்னி ஆகஸ்ட் , இருந்து செவ்வாய் கிரகம் , மகர டிசம்பர் , கும்பம் ஜனவரி ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.