comparemela.com

Card image cap


Yüz yüze ve çevrimiçi olarak 3 grup şeklinde yapılacak olan yaz Kur’an kursu eğitimleri; 5-9 yaş arası yüz yüze, 9-15 yaş yüz yüze veya çevrimiçi, 15-22 yaş arası ise çevrimiçi olarak Kur’an-ı Kerim eğitimi alabilecek. Kayıtlar ise 11 Temmuz'a kadar devam edecek. Yaz Kur’an kursları ile ilgili konuşan Cizre İlçe Müftüsü Süleyman Baran, Cizre ve köylerinde 140 cami ve Kur’an kursunda eğitime başlandığını ifade etti.
Ailelerin çocuklarını Yaz Kur’an kurslarına teşvik etmesi gerektiğini söyleyen Müftü Baran, "Yaz Kur'an kursu sezonumuz Allah'a hamdolsun başladı. Biz bununla çocuklarımızı tekrar camilerimize getirmenin heyecanını yaşıyoruz. Pandemiden sonra çocuklarımız yine camiye geldi, camilerle buluştu. Biz o çocuklarımızı bağrımıza basıyoruz. Kurs için gelen çocuklarımıza en güzel şekilde Kur’an-ı Kerim'i güzel okumayı öğreteceğiz Allah'ın izniyle. Çocuklarımız bu pandemi sürecinden sonra epey camiye gelemediler. Bu uzun süre içinde çocukların camiden kopmasına sebep olmuştu. Pandemi yasaklarının bitmesiyle Kur'an kurslarının açılması camilerimiz çocuklara kavuştu." dedi.

Related Keywords

Koran Kerimi , Exchange Rate , One Hundred , Koran Gracious , Summer The Exchange Rate , County Mufti Solomon Bar , Mufti Bar , பரிமாற்றம் ரேட் , ஒன்று நூறு ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.