comparemela.com


У Рівному затримано організатора наркоугруповання, яке збувало кокаїн з Латинської Америки
1 хв читати
У Рівному під час спецоперації затримали організатора наркоугруповання на спробі збуту партії наркотиків, повідомив прес-центр Служби безпеки України.
"Зловмисник здійснював опір правоохоронцям і намагався втекти з місця злочину", - наголошується в повідомленні.
За даними слідства, учасники угруповання налагодили контрабандний канал переправлення кокаїну з країн Латинської Америки в Україну.
Отриманий з-за кордону "товар", вони планували реалізовувати оптовими партіями на території Рівненської та Волинської областей. Своїх клієнтів зловмисники підшукували через особисті зв'язки, зокрема серед представників кримінальних кіл.
Під час обшуків за місцем проживання та підсобних приміщеннях наркоділків правоохоронці вилучили: підготовлену до збуту партію наркотиків, 3 одиниці вогнепальної зброї, технічні пристрої для блокування сигналу, гроші, отримані злочинним шляхом.
Слідчі СБУ повідомили організатору групи про підозру.
У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності інших учасників наркобізнесу.
 

Related Keywords

Volyn ,Ukraine General ,Ukraine ,United States ,Rivne ,Rivnens Ka Oblast ,America , ,Latin America ,Latin Americay Equal ,Territory Rivne ,உக்ரைன் ,ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் ,அமெரிக்கா ,லத்தீன் அமெரிக்கா ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.