Lukijoilta: Hämähäkkitontti, "mutun" uhri vai mahdollisuus? - Lukijoilta

Card image cap


15.07. 16:20
2 kommenttia
Viime aikoina on kirjoitettu paljon tulevan konserttitalon paikasta. Kirjoitusten tarkastelussa ristiriitaisuus on silmiinpistävää. Ainakin, jos puhutaan Hämähäkkitontista.
Tuntuu, että päättäjien kesken ei anneta mitään arvoa tunnettujen arkkitehtien ja muiden suunnittelijoiden lausunnoille, jotka puoltavat erittäin voimakkaasti tätä tonttia. Kaupungin edustajan kahdessa eri julkisessa lausunnossa toisen mukaan kalliorakentamisessa ei ole ongelmaa ja toisen mukaan on.
Asiantuntijan mukaan rakennuksen kuutiohinta on sama kallio- tai maanpäällisrakentamisessa. Hyvä suunnittelu on avain kustannusten kurissa pitämiseen ja laadukkaan lopputuloksen varmistamiseen.
52-jäseninen 2011-neuvottelukunta, joka koostui asiantuntijoista, visioi ehdotuksessaan vuonna 2006 konserttitalon paikaksi Hämähäkkitonttia (TS 14.2.2006). Palkittu arkkitehti Pekka Helin on tehnyt suunnitelman, jonka hänen toimistonsa on luvannut päivittää tarvittaessa omaan piikkiinsä. Helinin mukaan Turun hanke nousisi Suomessa ”kirkkaasti kärkeen”.

Related Keywords

Finland , , Her Office , City Representative , John Telephone , Her New , Due Course , For Now , Concert Hall , Probably Did , Checkmate Read , Tuomo Bear , பின்லாந்து , அவள் அலுவலகம் , நகரம் பிரதிநிதி , அவள் புதியது , காரணமாக நிச்சயமாக , க்கு இப்போது , கச்சேரி மண்டபம் ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.