comparemela.com


18.07.2021 10:12:29
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, noter huzurunda kura çekimi ile konutları belirlenen Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi hak sahiplerinin bir kısmına tapularını teslim etti.
137 hak sahibine 317 dairenin teslim edileceği Gülveren Kentsel Dönüşümü, planlanan tarihten 1 yıl önce tamamlanarak, Türkiye’nin en hızlı biten kentsel dönüşüm projesi oldu. Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında geçen ay noter huzurunda yapılan kura çekilişi ile 137 hak sahibine verilecek 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklindeki 317 dairenin; blok, kat ve daire numaraları belirlendi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Gülveren Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ofisinde bir araya geldiği hak sahiplerinin bir kısmına tapularını teslim etti.

Related Keywords

Ogulveren ,Erzurum ,Turkey ,Antalya , ,Jobs Partnership ,Gulveren Urban Conversion The Project ,Mayor Khan Tobacconist ,Gulveren Urban Conversion Project ,Gulveren Urban Transform ,Ogulveren In The Neighborhood ,Winning Gulveren ,Gulveren The Project ,Tender The Municipality ,Springs Jobs Partnership ,Square Green ,வான்கோழி ,ஆன்டால்யா ,வேலைகள் கூட்டு ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.